Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 45000
Samsung Galaxy S24+
Samsung Galaxy S24+ SM-S926B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Xiaomi sevmem ama isterseniz şunada bakabilirsiniz.
Xiaomi 14T Pro (256 GB)
Xiaomi 14T Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
İphone takıntınız yoksa S24+ daha mantıklı.
Son düzenleme:
Hocam ben bu şekil satıcılara güvenemiyorum. Bir aksilik çıkınca sözleşmede açığı kullanıp üstlenmemezlik yapabiliyorlar.
Epeyimi kastetdiniz? Epey satıcı değil Akakçe gibi bir karşılaştırma sitesi. Oradan satıcıyı siz seçiyorsunuz.
bymfw4
Uzman
SAMSUNG Galaxy S24+ 12/256GB Akıllı Telefon Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy S24+ 12/256GB Akıllı Telefon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübün
Bende 14t Pro öneririm fiyatına göre oldukça iyi özellikleri var bende 13t kullanıyorum arayüzün darlamaları dışında gayet memnunum.
İşte beni asıl korkutan da arayüz hocam.
erdym
Üstün
Yani arayüz bence son kullanıcıya uygun fakat Launcher falan değiştirme konusunda Xiaomi tasma takıyor resmen. Sadece ben olucağım hayatında der gibi Launcher kullanırsan navigasyon çubuğu yok falan diyor onun dışında AOD, kilit ekranı AI hareketlendirme falan çok iyi bence. AOD şarjı çok az etkiliyor onu da iyi ayarlamışlar.
GalagodoşRemzi
Uzman
14T pro öneririm.Güncel telefonum S20 FE ve kötü durumda. Sizin önerebileceğiniz 256 GB telefon var mı? Ben Samsung S24 ve iPhone 14 arasında kaldım.
Samsungdan devam edeceksen S24 plus.
yusufumm07
Üstün
14TPro Ve Samsung 24 Plus alabilirsinGüncel telefonum S20 FE ve kötü durumda. Sizin önerebileceğiniz 256 GB telefon var mı? Ben Samsung S24 ve iPhone 14 arasında kaldım.