Anlamazsınız büyük ihtimalle. 45 bin TL bütçede kendim MSI Pulse modeli, hafiften çıkarsa eğer attığım Aorus modeli alırdım.Yani ben şu an 20 yıllık Toshiba laptop kullanıyorum. Dediğiniz şeyin farkını anlayabilir miyim bilmiyorum. Siz olsanız 45k için tek seçenek hangisini alırdınız?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 45.000 TL
Pabola
Uzman
Msi modelini alayım o zaman.Anlamazsınız büyük ihtimalle. 45 bin TL bütçede kendim MSI Pulse modeli, hafiften çıkarsa eğer attığım Aorus modeli alırdım.
Bu arada pil performansı nasıl?Anlamazsınız büyük ihtimalle. 45 bin TL bütçede kendim MSI Pulse modeli, hafiften çıkarsa eğer attığım Aorus modeli alırdım.
Pil performansı güzel bir cihaz. 90 Wh batarya ve verimli diyebileceğimiz bir işlemciye sahip. 5-6 saat gibi bir ekran süresi verir iGPU modunda.Msi modelini alayım o zaman.
Bu arada pil performansı nasıl?
Pabola
Uzman
Burdaki linkten n11 satıcısından almamı mı tavsiye edersiniz yoksa Hepsiburada mı?Panel önemli değilse Pulse cihazı al geç.,
Bütçe çıkarsa:
Selamlar. Bende oyun için laptop araştırıyorum. Rtx4060 gpu lu modeller genelde ultra 7 155h ya da core i7 13620 cpu ile kombine edilmiş. Biraz daha bütçeyi arttırıp 4070 li ve i7 13650 ve üstü cpu lu model mi tercih edilmeli? Msi pulse de cpu ısınma sıkıntısı yaşayanlar var. Düşük watt değeri ile kullanmak için daha üst modeller avantaj sağlar mı?
Pabola
Uzman
Selam. Bende oyun için laptop araştırıyorum. RTX4060 GPU'lu modeller genelde Ultra 7 155h ya da Core i7 13620 CPU ile kombine edilmiş. Biraz daha bütçeyi arttırıp 4070'li ve i7 13650 ve üstü CPU'lu model mi tercih edilmeli? MSI Pulse de CPU ısınma sıkıntısı yaşayanlar var. Düşük watt değeri ile kullanmak için daha üst modeller avantaj sağlar mı?
Ben MSI Pulse 16 AI modelini aldım gelmesini bekliyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-