Bütçe
45.000
Paylaştığın ürünler arasında en iyi tercih Asus TUF olur. Sadece ısınma sorunu yaşayabilirsin onun için de Armory Crate yerine G-helper kuracaksın. Watt sınırlaması ile ciddi bir ısınma sorunu olmadan keyifle oynatır.

Son düzenleme:
Paylaştığın ürünler arasında en iyi tercih ASUS TUF olur. Sadece ısınma sorunu yaşayabilirsin onun için de Armoury Crate yerine g-helper kuracaksın. Watt sınırlaması ile ciddi bir ısınma sorunu olmadan keyifle oynatır.

Watt sınırlamasını koyduğum zaman hocam FPS yönünde düşme olur mu?

Bu sistemi cok duydum hocam ama markası duyulmadığı için biraz daha servisinde falan muhatap olan bir marka düşünüyorum.

Watt sınırlamasını koyduğum zaman hocam FPS yönünde düşme olur mu?

Bu sistemi cok duydum hocam ama markası duyulmadığı için biraz daha servisinde falan muhatap olan bir marka düşünüyorum.
80W bu tarz laptoplara fazlasıyla yetiyor. Agresif watt değerleri ile bilgisayarı ısındırmanın bir anlamı yok. Ciddi bir FPS düşüşü olmaz. Ancak attığın linkler harici bir öneri istersen arkadaşın gönderdiği Game Garaj'ı öneririm. Yeni nesil ekran kartı, daha kaliteli panel, daha yüksek ram ve ssd mevcut. Upgrade ile uğraşmanıza gerek kalmaz. CihazTV inceleme videolarına bakabilirsin. Birçok Game Garaj laptopu kanalında inceledi. Fikir sahibi olmanızı sağlar.

Son düzenleme:
80W bu tarz laptoplara fazlasıyla yetiyor. Agresif watt değerleri ile bilgisayarı ısındırmanın bir anlamı yok. Ciddi bir FPS düşüşü olmaz. Ancak attığın linkler harici bir öneri istersen arkadaşın gönderdiği GameGaraj'ı öneririm. Yeni nesil ekran kartı, daha kaliteli panel, daha yüksek RAM ve SSD mevcut. Upgrade ile uğraşmanıza gerek kalmaz. Cihaztv inceleme videolarına bakabilirsin. Birçok GameGaraj laptopu kanalında inceledi. Fikir sahibi olmanızı sağlar.

Onuda gene inceleyeceğim bu marka konusunda biraz cahilim, herhangi üst markanın alt kuruluşu mu?