helcikopter

Gelişen
Arkadaşlar selam 4K OLED monitör almak istiyorum. Hem hikayeli oyunlar, hem de CS oynayababileceğim bir monitör olması lazım. RTX 5070 Ti / 7800X3D sistemim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeyle TV almayı düşünmüyor musun? 360hz vs. talebin yoksa 4K 120Hz bir TV alınabilir. Tabi CS oynamak için uygun değil.

MFG ve DLSS olan oyunlarda çok rahat 4K'da oynatır hocam. Ben öyle düşünüyorum. Bende 7500F ve 5070 Ti var. Cyberpunk'ta full ayarlar DLSS kalitede 300 üzeri FPS alıyorum. Arkadaşın işlemcisi benden çok daha iyi.

MFG ve DLSS olan oyunlarda çok rahat 4K'da oynatır hocam. Ben öyle düşünüyorum. Bende 7500F ve 5070 Ti var. Cyberpunk'ta full ayarlar DLSS kalitede 300 üzeri FPS alıyorum. Arkadaşın işlemcisi benden çok daha iyi.
DLSS'i katma. Saf güce bakmak lazım. Her oyunda DLSS yok.

Neden katmayayım hocam? Sonuçta böyle bir teknoloji var ve mükemmele yakın sonuçlar verebiliyor. Mesela ben sadece 2-3 oyun oynuyorum, hepsinde var. 2K ekran almıştım, keşke 4K alsaydım. Bazı oyunlar çok daha keyifli olur diye düşünmüyor değilim.

Hocam 7800x3d ve 5070 ti ekran kartıyla 4K oyun oynanır bence. 5070ti 4K bir kart zaten.

Bu bütçeyle TV almayı düşünmüyor musun? 360hz vs. talebin yoksa 4K 120Hz bir TV alınabilir. Tabi CS oynamak için uygun değil.
Yok hocam normal bilgisayar masamın üzerine koyabileceğim bir monitör düşünüyorum. TV o mesafe için aşırı büyük olur.