Bütçe
45.000 TL

seeraddar

Yetkin
Normalde sıfırdan şaşmam ama RAM'e 10 bin vermek istemiyorum. Kasa için 40 bin gibi bir şey ayırdım. İkinci el almak mantıklı mı? İstanbul'da değilim, gidip bakamam da. Param Güvende olur mu, yeterince güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Param Güvende ile kimse sağlam bir ekran kartı satmaz. Al-sat işi ile uğraşan biri olarak kesinlike fiziken test etmenizi ve gerekli testlerinizi yapmanızı öneririm.

Beş para etmez şeylere abartı ücretler vermek istemiyorum. Ne yapmak mantıklı olur? Bütün parçaları ayarlayıp İstanbul'a falan gitmek nasıl olur?

Beş para etmez şeylere abartı ücretler vermek istemiyorum. Ne yapmak mantıklı olur? Bütün parçaları ayarlayıp İstanbul'a falan gitmek nasıl olur?
Hangi şehirdesiniz? İstanbul dışı da piyasa dönüyor. Yine de en mantıklısı o zaman modelleri kesin olarak belirleyip ilanlara uğramanız. Alternatif bir yedeğiniz de olsun. Bir bildiğim ve güvenebileceğim satıcılar var benim. Ama sanırım isimlerini buradan paylaşamam suç olabilir. Bu işi ulusal çapta yapıp istenilen testleri kargolayan bir iki mağaza biliyorum. Ama kefil olamam.

Şanlıurfa. Buralarda pek bir şey yok. Bu arada bu bütceye iyi bir şey geliyor mu? Pek anlamam ben piyasalardan.
Ekran kartı ve anakartı sıfır alın bence piyasa az ise oralarda. Ve evet adam gibi bir ram 10K'dan başlıyor ne yazık ki üstelik 16 GB. DDR4 toplamak isterseniz daha uyguna gelir her şey.

Şanlıurfa. Buralarda pek bir şey yok. Bu arada bu bütceye iyi bir şey geliyor mu? Pek anlamam ben piyasalardan.
2. el de gelebilir. Sarı sitede 20 bin civarına temiz 4070ler görüyorum. Sıfır fiyatı 30 bin lira civarı. Sistemin asıl masrafı Ekran kartı olur. Ekran kartında fiyat fark eder özellikle. Fakat diğer parçaları sıfır almanızı tavsiye ederim Ram hariç.