Bütçe
45.000 TL

shiedae3

Başarılı
Önemli olan konulardan birisi ses sisteminin güzel olması.

Oyun amaçlı kullanılma ihtimali çok düşük olduğu için dizi film seyri iyi olan, benim için daha mantıklı bir seçenek olur.

Aklımda Next markasının ürünleri var, Kasım'da bayağı indirime girdiği için.

Bu modeller hakkında ne düşünüyorsunuz? Farklı fikirlerinizi de almak isterim.

@İsimbulamajim

Son düzenleme:
TV markası olarak Next pek tercih edilmiyor. Aslında bir nevi bazen yazılımsal sorunlar çıkarabiliyormuş. Geçenlerde mesela bir arkadaşım Next bir TV aldı, normal bir yayın izlerken yazılımı patlamış. Şahsen TV almadan önce en büyük önem taşıyan kullanıcı yorumlarını bir bir inceler okurum.

Ayrıca bende bir ara Next alacaktım ama bir ton şikayet görünce almaktan vazgeçtim. Şahsen benim görüşüm TCL'e yönelmenizdir. TCL'de tamamen Android işletim sistemine ve birçok özelliğe sahip olan bir TV'dir. 75 inç olan modelini yaklaşık olarak 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Özellikle film izlerken oyun izlerken akıcılığı çok iyi ve arayüzde gezerken hiç donma kasma yapmıyor.

Emin olun TCL aldıktan sonra ki yorumlarınız ve gözlemleriniz tamamen değişecek. Markayı övdüğümden değil tamamen bir kullanıcı olarak deneyimlerimden bahsediyorum. Benim kullandığım model farklı bir model. Mağaza çalışanı bu modelide önerdi ama ben 75 inç olarak tercih ettim.

Model budur;

İkinci bir model ise ama bütçeyi biraz arttırmanız gerekiyor.

Hocam bu modelin 65 inç olanı Next attığım modelle panel aynı.

Benim de kafamda ikinci marka olarak TCL var ancak dediğiniz gibisiyse direk TCL bakarım.

Hocam bu modelin 65 inç olanı Next attığım modelle panel aynı.

Benim de kafamda ikinci marka olarak TCL var ancak dediğiniz gibisiyse direk TCL bakarım.

Şiddetle TCL öneriyorum. Tabii sizin kararınız ama çoğu kişi Next'te problem yaşamış. Kimisi yaşamaz, teknoloji şans işi tabii yaşamanızı istemeyiz, sonuç olarak öneri yapıyoruz ama doğru öneri yapmamız gerekiyor. Ben mesela size gidip Arçelik alın demem. Çünkü bu tip markalardan genelde uzak dururum.

TV markası olarak Next pek tercih edilmiyor. Aslında bir nevi bazen yazılımsal sorunlar çıkarabiliyormuş. Geçenlerde mesela bir arkadaşım Next bir TV aldı, normal bir yayın izlerken yazılımı patlamış. Şahsen TV almadan önce en büyük önem taşıyan kullanıcı yorumlarını bir bir inceler okurum.

Ayrıca bende bir ara Next alacaktım ama bir ton şikayet görünce almaktan vazgeçtim. Şahsen benim görüşüm TCL'e yönelmenizdir. TCL'de tamamen Android işletim sistemine ve birçok özelliğe sahip olan bir TV'dir. 75 inç olan modelini yaklaşık olarak 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Özellikle film izlerken oyun izlerken akıcılığı çok iyi ve arayüzde gezerken hiç donma kasma yapmıyor.

Emin olun TCL aldıktan sonra ki yorumlarınız ve gözlemleriniz tamamen değişecek. Markayı övdüğümden değil tamamen bir kullanıcı olarak deneyimlerimden bahsediyorum. Benim kullandığım model farklı bir model. Mağaza çalışanı bu modelide önerdi ama ben 75 inç olarak tercih ettim.

Model budur;

İkinci bir model ise ama bütçeyi biraz arttırmanız gerekiyor.

İlk televizyonu alabilirsiniz. 572 diming zone sağlam bir değer.