Bütçe
45.000 TL
Uzun zamandır bilgisayar piyasasından uzağım, linkteki sistemi buldum biraz araştırıp. Sizce bu paraya alınır mı bu bilgisayar? Bütçe konusunda F/P bir sistem olursa esneme yapmayı düşünebilirim.

Farklı sitelerde belki daha ucuz kombinasyonlar vardır belki ama genel anlamda parçalar kötü dğeil fiyat avantajını hesaplayın uygunsa alınır bir işlemci soğutucusunu hiç bilmiyorum o kadar onun dışındaki parçalar güzel.

Bende aynı böyle bir bilgisayar bakıyorum konuyu takipteyim. Fakat 5070 sistemler vardı bu fiyata haberiniz olsun.

Bu fiyattaki 5070 sistemler çok boş SSD'ler 2000 okuma yazma falan veriyorlar stık işlemci fanı ile falan geliyor adamakıllı 5070 sistemler 49 50'den başlıyor.

Yeni yıl ve kış gelmeden alman lazım zam gelecek.

Kesin mi hocam, bu bilgiyi neye dayanarak söylediniz?

Bende aynı böyle bir bilgisayar bakıyorum konuyu takipteyim. Fakat 5070 sistemler vardı bu fiyata haberiniz olsun.

Hocam evet var ama bu sistemdeki ürünlerin markası bilindik şeyler o yüzden bu sistemi düşündüm. Yani bir 5070 performansı olmayacak belki ama içim rahat olacak. Siz de bulduğunuz güzel sistemler olursa konuda paylaşın inceleyelim beraber.

Tek tek topladığım zaman 46 bin civarına geliyor.

Son düzenleme: