Bütçe
45.000 TL

Voisxe 2

Çalışkan
4 yıl Xiaomi 11T Pro yurt dışı cihazı direnç kaydı ile kullanıyordum, sorun yaşamadım, memnundum ama kamerasından memnun değildim. Gözümün gördüğü renkle fotoğraflardaki renk farklıydı. Şu an iPhone 17'eyi kullanıyorum, bundan memnunum ama Android'i daha çok sevdiğimi anladım. Kamerası iPhone ile kapışabilecek ya da daha iyi olacak. Oyun içinde kullanacağım amiral gemisi telefon önerir misiniz? Bir de iPhone 17'e'yi yurt dışı global Xiaomi 17 Ultra ile takas yapmak mantıklı olur mu?

Son düzenleme:
TR cihazıysa 17 bence S26 Ultra ile takas ederdim. (Üstüne de biraz para isterdim) YD benim adıma mantıklı değil.
Değilse de bu aralıkta S25 256'lık vardı.
Hocam yazım denetimden düzelt dediğim için silinmiş, 17e tr olacak, düz 17 olsa ikinci el vivo x300 pro ile filan takas etmek isterdim, şimdi istediğim gibi cihazlar tr olarak 70-90k arası android telefona o kadar para vermek istemiyorum, ikinci el tr alsam güvenemiyorum, telefondan çok iyi anlamıyorum bir şeyi eksik çıkar sonra elimde patlar, onun için yurtdışı xiaomi 17 pro max, ultra gibi cihazlar düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.