45.000 TL'ye Elektrik-Elektronik Mühendisliği için laptop önerisi

Bütçe
45.000 TL

Ömer Önder

Uzman
Merhaba, bu yıl şehir dışında bu bölüme yerleştim ve laptop arıyorum. Evde kasa bilgisayarım var, lakin işin içinde yurt olunca ve şehir dışı olunca laptop bakmaya başladım. Bütçem 45K'ya kadar çıkıyor ama mecbur değilse daha uygun bir şey istiyorum. Aklıma takılan GPU yükü ne derece gerekeceği, çünkü ekran kartlı olunca ağırlık ve boyut büyüyor. Olmayınca ise daha konforlu oluyor, bu sefer de performanstan gidiyor. Düşündüğüm iki model var ama çok kararsızım; herkes çok farklı şeyler söylüyor. Biri "Gaming al", biri de "Çok bir şey yapmıyorsunuz, basit alın" diyor. Ben dersleri geçiştirmeye değil, kendimi güzel geliştirmeyi hedefliyorum üniversite hayatımda. Bu yüzden sizce ne yapmalıyım? Ayrıca bu eklediğim TUF 16 modelinde power delivery varmış, 100W'a kadar o açıdan sevdim.

Asus TUF 16 RTX 4050

LENOVO IdeaPad Slim 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Paylaştığınız ASUS TUF F16 bu bütçelerde ve kullanım hedeflerinize uygun bir model. Tercih edebilirsiniz.

Eğer bütçeyi biraz daha yükseltebilirseniz yakın fiyatlara en azından daha verimli ve daha güçlü bir GPU tercih edebilirsiniz:

Gaming odaklı olmasın derseniz küçük, kompakt yapısı ve OLED ekranı ile bu model gayet güzel. İçerisindeki CPU da performans açısından da rahatsız etmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…