Bütçe
45000

barank

Uzman
Merhaba sevgili dostlar, bu sene bilgisayar mühendisliğine başlayacağım. Sizden isteğim 45bin TL bandında laptop önerisi yapmanız.
Aradığım özellikler
  • En az 16 GB RAM
  • En az 512 GB SSD
  • En az 4060
  • Dışarıda oyun dışında en az 4-5 saat götürecek batarya olması.
  • sRGB %100 desteklerse efsane olur.
Ilk olarak MacBook Air düşünüyordum fakat derslerde bazı sıkıntılar yaratabileceğini ve Linux desteğinin olmaması almaktan vazgeçirdi.
Karar verdiğim laptop ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP039 R7 7735HS 'ydi. Fakat maalesef stoklarda kalmamış.
Bu fiyata bayağı seçici davrandım. O yüzden kusuruma bakmayın. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Merhaba sevgili dostlar, bu sene bilgisayar mühendisliğine başlayacağım. Sizden isteğim 45bin TL bandında laptop önerisi yapmanız.
Aradığım özellikler.
  • En az 16 GB RAM.
  • En az 512 GB SSD.
  • En az 4060.
  • Dışarıda oyun dışında en az 4-5 saat götürecek batarya olması.
  • sRGB %100 desteklerse efsane olur.
Ilk olarak MacBook Air düşünüyordum fakat derslerde bazı sıkıntılar yaratabileceğini ve Linux desteğinin olmaması almaktan vazgeçirdi.
Karar verdiğim laptop ASUS TUF gaming A15 FA507NV-LP039 R7 7735HS 'ydi. Fakat maalesef stoklarda kalmamış.
Bu fiyata bayağı seçici davrandım. O yüzden kusuruma bakmayın. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

https://app.hb.biz/ccSiqxdaWljw %100 sRGB 140 watt RTX 4060 buna da bakabilirsin