Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
İşlemcisi AMD olan cihaz önerebilir misiniz?
RAM ve disk hiç ama hiç hiç önemli değil. Elimde takacağım 32+32 GB DDR5 RAM ve 2+1 TB NVMe var zaten.

Haliyle depolaması ve RAM'ı hiç önemli değil.
  • Intel işlemciden nefret ediyorum. Şu anki cihazımı bu yüzden satacağım.
  • AMD R7 veya üstü cihaz bakıyorum.
  • 4060 veya üstü GPU arıyorum.
  • İleride Linux'u aktif kullanacağım için Windows lisans umurumda değil.
  • Lütfen Monster ya da Casper önermeyin.

Bir de klavyesinde kullanıma engel olmayan 2 tuş değişimi olan I7-12th, 4060 cihazımı satıyorum, çok hızlı gitsin diye 30k ya verirsem sizce uyguna mı vermiş olurum?

Sıvı metal kesinlikle bir tercih nedeni olmamalı çünkü kendin veya başka birisi çok rahatlıkla termali değiştirebilir.
HP Victus'dan pek emin değilim. Geçen sene Intel modelini patronuma aldırdım. Bir sökelim dedik, tek ram slotu vardı. Bir de sıvı/liquit metal bir cihaz daha tatlı gidebilir.

Yani RAM ve SSD takmayı problem etmiyon ama termal macun değiştirmeyi problem mi ediyon çok garip.

Sıvı metal kesinlikle bir tercih nedeni olmamalı çünkü kendin veya başka birisi çok rahatlıkla termali değiştirebilir.

Yani RAM ve SSD takmayı problem etmiyorsun ama termal macun değiştirmeyi problem mi ediyorsun çok garip.
Bu soğuk espiri ile tavsiyene uyuyorum:

1744379732361.webp

HP Victus ayrıca benim kişisel laptopum klavyesi kasa yapı kalitesi vs cok memnun edici değil. Düşük bütçe hissettiriyor. Soğutması falan iyi ama.

Victusların ekranı özellikle kötü çıkıyor.

Aslında liquit soğutma daha iyi soğutuyor diye tercih etmek istedim. Macun değişimi yaptığım cihazlar hiç ilk günkü gibi çalışmıyor.

HP Victus ayrıca benim kişisel laptopum klavyesi kasa yapı kalitesi vs cok memnun edici değil. Düşük bütçe hissettiriyor. Soğutması falan iyi ama.

Victusların ekranı özellikle kötü çıkıyor.
Bence kötü değil kasası. Ama Asus TUF Gaming A15 kullanmış biri olarak masaya cihaz koyduğumda bir şekil olsun istiyorum biliyor musun? (!)

Aslında liquit soğutma daha iyi soğutuyor diye tercih etmek istedim. Macun değişimi yaptığım cihazlar hiç ilk günkü gibi çalışmıyor.
Demek ki değişimi iyi yapamıyon.

Ben de düşünüyodum da işlemci biraz tıraş 12 ram de çok az.

Demek ki değişimi iyi yapamıyon.

Ben de düşünüyodum da işlemci biraz tıraş 12 ram de çok az.
Dostum tecrübesiz olsam iyi yapamıyorum diyeceğim aynı gün aynı macunu sürdüğüm Asus Tuf ve Acer Swift krallar gibi çalışıyor.

RAM hiç ama hiç önemli değil. Kendim 64 GB RAM takacağım.