Şüphe duyuyorsanız slayer modelini alabilirsiniz ama şu an alıncak fiyatta değil bence, fiyatları uçtu slayer modellerinin. 45-46 bindi benim önerdiğim zamanlar, kasım indirimlerini beklerseniz daha iyi olur.
Hocam haklısınız ama biraz da şans işi anladığım kadarıyla, çünkü sorunsuz kullanan çok memnun insanlar da var. Game Garaj hakkında sıfıra yakın bilgi sahibiyim, araştıracağım.
Hocam haklısınız ama biraz da şans işi anladığım kadarıyla çünkü sorunsuz kullanan çok memnun insanlar da var. GameGaraj hakkında sıfıra yakın bilgi sahibiyim araştıracağım.
Araştırabilirsiniz, forumda aldırdığımız çok insan var. Recep hocam da high-tier ürünlerini incelemişti. Kullanıcı tecrübelerini almak isterseniz konu açmanız yeterlidir.
Teknoloji direkt şans işi. Sizin hiç başınıza gelmeyebilir, ancak potansiyel olarak sorunlu olma ihtimali diğerlerinden fazlaysa pek önermem.
Araştırabilirsiniz, forumda aldırdığımız çok insan var. Recep hocam da high-tier ürünlerini incelemişti. Kullanıcı tecrübelerini almak isterseniz konu açmanız yeterlidir.
Teknoloji direkt şans işi. Sizin hiç başınıza gelmeyebilir, ancak potansiyel olarak sorunlu olma ihtimali diğerlerinden fazlaysa pek önermem.
Hocam maksimum 5K düşse bile 48k gibi bir fiyat oluyor ve o kadar düşeceğini bile sanmıyorum. Bana daha çok 4050, 4060 lazım gibi bütçeme baktığım zaman.