45.000 TL'ye gaming laptop önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trkrr52
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 782
Bütçe
45.000 TL
Lenovo'daki anakart sorunu burada aklıma şüphe düşürüyor.

Şüphe duyuyorsanız slayer modelini alabilirsiniz ama şu an alıncak fiyatta değil bence, fiyatları uçtu slayer modellerinin. 45-46 bindi benim önerdiğim zamanlar, kasım indirimlerini beklerseniz daha iyi olur.

X5t 5050 fiyatına şu an 5060'lı LOQ satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bile bile sorunlu bir cihaz neden alasınız ki? Servis istediği kadar ilgilensin.
Hocam haklısınız ama biraz da şans işi anladığım kadarıyla, çünkü sorunsuz kullanan çok memnun insanlar da var. Game Garaj hakkında sıfıra yakın bilgi sahibiyim, araştıracağım.

Hocam haklısınız ama biraz da şans işi anladığım kadarıyla çünkü sorunsuz kullanan çok memnun insanlar da var. GameGaraj hakkında sıfıra yakın bilgi sahibiyim araştıracağım.
Araştırabilirsiniz, forumda aldırdığımız çok insan var. Recep hocam da high-tier ürünlerini incelemişti. Kullanıcı tecrübelerini almak isterseniz konu açmanız yeterlidir.

Teknoloji direkt şans işi. Sizin hiç başınıza gelmeyebilir, ancak potansiyel olarak sorunlu olma ihtimali diğerlerinden fazlaysa pek önermem.

Anladım çok sağ olun.

@23783, https://www.hepsiburada.com/casper-...bilgisayar-g870-210h-df60x-c-p-HBCV000095GHIS

Hocam cihaztv öneriyor alınır mı?

Casper'a selam bile vermem. Kronik.
Bütçem 45k. GameGaraj'ın indirimde çok düşmeyeceğini varsayarsak güncel fiyat ve modellerden ne önerirsiniz?

Hocam maksimum 5K düşse bile 48k gibi bir fiyat oluyor ve o kadar düşeceğini bile sanmıyorum. Bana daha çok 4050, 4060 lazım gibi bütçeme baktığım zaman.

Şu an 4050 ve 4060'lı modellerin çoğu sorunlu LOQ ve Victus 16'lar var.

F16 FX607VU-RL144 bakabilirsiniz 140W 4050 güzel bir model.

Bu bütçeye 6 GB VRAM'lı cihaz mı öneriyorsunuz cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…