Hocam bu bilgisayar şu anki çok iyi, bende 5 ay boyunca kullandım fakat servisi acayip kötü. 5. ayda donanım arızası verdi ve 2 ay boyunca servise 4 kere gönderdim sorunu kabul etmediler ve ithalatçı sayesinde doa raporu aldım, 3 ayım kabus gibi geçti ama bu bilgisayarı iyi bir satıcıdan 45-50 bin TL bandına bulursam yine alırım.

Hocam bu bilgisayar şu anki çok iyi, bende 5 ay boyunca kullandım fakat servisi acayip kötü. 5. ayda donanım arızası verdi ve 2 ay boyunca servise 4 kere gönderdim sorunu kabul etmediler ve ithalatçı sayesinde doa raporu aldım, 3 ayım kabus gibi geçti ama bu bilgisayarı iyi bir satıcıdan 45-50 bin TL bandına bulursam yine alırım.

Nasıl bir arıza oldu. Servisi ASUS'la aynı galiba cidden berbat ama nasıl bir sorun yaşarım.

Nasıl bir arıza oldu. Servisi ASUS'la aynı galiba cidden berbat ama nasıl bir sorun yaşarım.
Hocam bence sms infocomm diye internette araştırma yapın. Artifact problem oldu yani oyundayken görüntüde bozulmalar oluyordu, ekran kartı, vram, ram veya anakarttan kaynaklı bir arızaydı. Adamlar her seferinde 20 saatlik furmark testi yapıp bir sorun yok diyorlardı.

Hocam bence SMS infocomm diye internette araştırma yapın. Artifact problem oldu yani oyundayken görüntüde bozulmalar oluyordu, ekran kartı, VRAM, RAM veya anakarttan kaynaklı bir arızaydı. Adamlar her seferinde 20 saatlik FurMark testi yapıp bir sorun yok diyorlardı.

Sonra nasıl çözüldü veya çözüldü mü?
Aldığınıza pişman mısınız?
Hangi satıcıdan almıştınız?

Sonra nasıl çözüldü veya çözüldü mü?
Aldığınıza pişman mısınız?
Hangi satıcıdan almıştınız?

İthalatçıya gönderdim onlar inceledi ve 3 iş gününde doa raporu verdiler, ben çok memnundum keşke böyle bir şey başıma gelmeseydi. Hepsiburada satıcısından almıştım, doa raporunu kendilerine ilettim ve bana "ürünün stoku yok değişim yapamayız ücret iadesi yapacağız" dediler bence "muadil ürünle değişim talep ediyorum" dedim 2 iş günü içerisinde size ulaşacağız dediler fakat 12. iş günü geçti halen aramadılar ben aradım ve ücret iadesini kabul ettim. 38600 TL ücret iadesi aldım, benim ücret iadesi aldığım dönemde aynı PC 50 bin TL'ydi, enflasyona %20 ezildim ama en azından kurtuldum.

ASUS'un laptop servisi kötümü ki hocam? ASUS laptop almayı düşünüyorum bende.

ASUS ve Acer markalarını sadece biliyorum. İkisine de SMS infocomm servisi bakıyor ve rezalet bir servis. Yükseltme yapamıyorsun garanti dışı oluyor. Garantiye yollarken aldığın hale getirip yollaman gerekiyor ve içini açmadığını ısrar etmen gerekiyor. Arızan varsa bayağı uğraştırıyolar. O yüzden Acer Nitro 16'da kronik çok duymadım varsa servisi yüzünden direkt almam yani rezil bir servis deneyimim olmuştu. Ama ASUS'ta yükseltme bozmadığını söyleyenler var ama Acer için ben servise sorduğumda bozduğunu söylemişlerdi. Bende anlam veremedim bir marka da garanti bozar diyorlar birinde bozmuyor diyorlar anlam veremedim.