45.000 TL'ye kadar gaming laptop tavsiyesi

Bütçe
45.000 TL

CL4Y

Başarılı
Yer
İzmir
Merhaba,

Başlıkta belirttiğim bütçe ile tam uygun sıfır/ikinci el laptop önerisi bekliyorum. Evet, bazılarınız kasa al daha mantıklı diyecek ama zaten kasam var. Yaz geldi, Home Office çalışan biriyim bazen dışarı çıkmam gerekiyor birkaç saat günü kurtarsın arada da oyun oynarım işimi görsün yeter.

İkinci el tertemiz çok kullanılmamış bir tane 39.000 TL'ye buldum, özellikleri şu şekilde;

Monster Tulpar T5 v23.3.3 i5-12450H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX 4060 15,6" 144 Hz gaming notebook Windows 11.

O bütçede 5060 var.
Laptop linki

Lenovo LOQ serisinde eskiden kronik anakart arızası vardı ama uzun süredir denk gelmedim yeni serilerde düzelltiler galiba.

İleride ram takviyesi yaparsın;

O bütçede 5060 var.
Laptop linki

Lenovo LOQ serisinde eskiden kronik anakart arızası vardı ama uzun süredir denk gelmedim yeni serilerde düzelltiler galiba.
Bu modelin ekran kartı W düşük, bahsettiğin sorun 9 serisinde mevcuttu.

38.000 - 40.000 arası bantlarda ikinci elde 4060'lı TUF modeller bulmak mümkün. Fakat üstüne 3-5 daha koyup yukarıda arkadaşların attığı 5060'lı LOQ'da tercih edilebilir ki böylesi daha mantıklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…