Üniversiteye hazırlanmaya başlayacağım ve bilgisayarım eskidiği için elimdeki PS5 ve masaüstü bilgisayarımı satıp güzel bir laptopa geçmek istiyorum. Hem oyun oynama hem de ders çalışma gibi aktiviteler yapacağım. Fiyat performans bir üründen ziyade beni uğraştırmayacak güzel bir ürün istiyorum, bu yüzden 70.000 TL bandında yazdım. 100.000 TL civarına çıkamasam da o fiyatların biraz üstüne çıkabilirim ama ne kadar düşük fiyatlı olursa o kadar iyi. Spesifik olarak isteklerim RAM'in 32 GB olması ve şarjının olabildiğince uzun gitmesi. Ayrıca GameGaraj Slayer tarzı modellerden ziyade daha bilindik markalardan modeller önerirseniz sevinirim. O kadar para vereceğim bir laptopun no name bir marka olmasını istemiyorum, ne kadar daha iyi ya da mantıklı da olsa. Kendi küçük çaplı araştırmamla alttaki modeli buldum fakat laptoptan çok anlamam, bu yüzden bir konu açmak istedim foruma.
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
Hp Omen 16-AP0002NT Amd Ryzen AI 9-365 32GB 1TB SSD 8GB RTX 5070 16" 240Hz Freedos Laptop C52QZEA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Hp Omen 16-AP0002NT Amd Ryzen AI 9-365 32GB 1TB SSD 8GB RTX 5070 16" 240Hz Freedos Laptop C52QZEA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Son düzenleyen: Moderatör: