Mehmet Emre KARAGÖZ
Uzman
RTX 5060 Ti 16 GB ve Intel işlemci olacak. Anakart H610M-K mı yoksa B760M-K mı olsun?
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 5060 Ti 16 GB ve Intel işlemci olacak. Anakart H610M-K mı yoksa B760M-K mı olsun?
İntel olmasının spesifik bir sebebi var mı? AM5 soket olması sizin için çok daha iyi olur.RTX 5060 Ti 16 GB ve Intel işlemci olacak. Anakart H610M-K mı yoksa B760M-K mı olsun?
İntel olmasını istiyorum.İntel olmasının spesifik bir sebebi var mı? AM5 soket olması sizin için çok daha iyi olur.
İntel olsun istiyorum.45000 TL'ye RTX 5070 sistem toplarsınız. Tavsiyem AMD almanız.
Ram niye kötü? Bir de sistemde işlemci soğutucu yok.RAM hariç sistem fazlasıyla iyi özellikle anakart. RAM bir şekilde çözülür diye düşünüyorum.
RAM niye kötü? Bir de sistemde işlemci soğutucu yok.
Ben bulamadım soğutucu.Parolapara ve Iyzico kampanyaları ile çok uygun fiyatlara (300TL falan) gayet iyi soğutucular falan alabilirsiniz. RAM'in CL değeri yüksek o yüzden 500TL verilerek XPG alınabilir.
Adam daha konuyu acarken Intel demis, neden AMD oneriyorsunuz ki? Belki programi sadece Intel'de calisiyordur. Bir otomobil tamircisi de kullandigi programin AMD'de calismadigini, surekli coktugunu soylemisti. Hata programda ama uretici duzeltmiyorsa adam ne yapsin.