Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 45.000 TL
Della.dd
Becerikli
Ben monitor 244F onereyim sistemi obur bilgili hocalarim halletsin.Arkadaşıma monitör dahil 45.000 TL civarında bir sistem bakmaktayım; bütçeyi maalesef çok esnetemiyor. Axess karta 5-6 ay taksit imkanı arıyor. Sistem ve monitör önerebilirseniz çok güzel olur.
O bütçede DDR4 daha mantıklı olur.
Leviodas
Yetkin
O bütçede DDR4 daha mantıklı olur.
Hocam 0 kanadında DDR4'ün hiç mantıklı olduğunu düşünmüyorum 5050 de önermek istemiyorum açıkçası.
Önermeyin zaten. Arkadaş neye dayanarak o sistemi önerdi anlamadım. Monitör dahil maksimum kaç olabilir bütçe?Hocam 0 kanadında DDR4'ün hiç mantıklı olduğunu düşünmüyorum 5050 de önermek istemiyorum açıkçası.
Şöyle alırsanız çok iyi olur bütçeyi 4-5 bin TL esnetme şansı varsa.
Leviodas
Yetkin
Önermeyin zaten. Arkadaş neye dayanarak o sistemi önerdi anlamadım. Monitör dahil maksimum kaç olabilir bütçe?
Hocam maksimum 45-46 civarı diyor arkadaşım. Fakat axes karta 5-6 ay taksit mecburen lazım. 3-4 gün önce 225F 5060'lı sistem vardı 36 ya onu aldıracaktım fakat stokları bitmiş. Şimdi en uygun mantıklı seçim olarak https://www.itopya.com/arc-ultra-in...-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-oem-paket_h31192 soğutucu FSP NC5 kasada Vento olacak şekilde düşünüyorum.
Alınabilir hocam. Kağıt üstünde B580 iyi kart ama ben almam da önerisini de yapmam. Ama siz almak istiyorsanız almayın da demem. Memnun da edebilir uğraştırabilir de.Hocam maksimum 45-46 civarı diyor arkadaşım. Fakat axes karta 5-6 ay taksit mecburen lazım. 3-4 gün önce 225F 5060'lı sistem vardı 36 ya onu aldıracaktım fakat stokları bitmiş. Şimdi en uygun mantıklı seçim olarak https://www.itopya.com/arc-ultra-in...-12gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-oem-paket_h31192 soğutucu FSP NC5 kasada Vento olacak şekilde düşünüyorum.
Leviodas
Yetkin
Alınabilir hocam. Kağıt üstünde B580 iyi kart ama ben almam da önerisini de yapmam. Ama siz almak istiyorsanız almayın da demem. Memnun da edebilir uğraştırabilir de.
Hocam vallahi benim de çok içime sinmiyor ama başka sistem bulamayacak gibiyiz ucuza sistem bulsakta taksit olayı var çok ikilemde kaldım. Bir arkadaşım A750 almıştı hala memnunmuş ilk başlarda driver çok sıkıntıydı fakat şu an bir sorun yok dedi bilmiyorum vallahi.
Tek tek almayı düşünmez misiniz? RAM ve Ekran Kartı ikinci el olacak şekilde. Kalanını taksitli alırsınız.Hocam vallahi benim de çok içime sinmiyor ama başka sistem bulamayacak gibiyiz ucuza sistem bulsakta taksit olayı var çok ikilemde kaldım. Bir arkadaşım A750 almıştı hala memnunmuş ilk başlarda driver çok sıkıntıydı fakat şu an bir sorun yok dedi bilmiyorum vallahi.
Leviodas
Yetkin
Tek tek almayı düşünmez misiniz? RAM ve ekran kartı ikinci el olacak şekilde. Kalanını taksitli alırsınız.
Hocam kendim alıyor olsam bu dönemde dediğiniz gibi yapardım. Fakat arkadaşım 2. ele hiç ısınık değil bayağı bir cabaladım ikna etmek için ama istemiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-