LevanGabriel

Çalışkan
40-45 bin TL civarında bir sistem toplamaya çalıştım. Sizce topladığım sistem iyi olmuş mu? Veya değiştirmemi önerdiğiniz parçalar varsa, sebebiyle birlikte öğrenebilir miyim?

Anakart, ekran kartı, kasa, işlemci ve SSD ürünlerini taksitle alacağım.

Kasayı şu an idare etmesi için almayı düşünüyorum; ileride değiştireceğim. Bütçeme uygun PSU ile bu fiyata kasa bulamadığım için bunu tercih ettim.

Topladığım sistem, taksitli olacağı için direkt parçaları peşin almaktan biraz daha fazla tutabiliyor. Güncel olarak baktığım taksit imkânı sunan sitelerde, sistemi 44.400 TL gibi bir fiyata topladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
45K'ya 5070 sistem toplanır hocam. Gaming gecesine özel böyle bir sistem var. Anakart B650M-R seçilip alınabilir. Kasa hakkında bir bilgim yok. Geri kalan parçalar gayet iyi.

Taksit imkânı ile almak istediğimi belirtmiştim hocam. Tavsiye ettiğiniz sistem, 3 taksit ile 50.000 TL bandına geliyor ve ne yazık ki 50.000 TL'ye kadar çıkmam mümkün değil. B650M-R modeli için yalnızca 500 TL kadar bir fark var. Sizce bu fark için performans düşüşü yaşanır mı?

Taksit imkânı ile almak istediğimi belirtmiştim hocam. Tavsiye ettiğiniz sistem, 3 taksit ile 50.000 TL bandına geliyor ve ne yazık ki 50.000 TL'ye kadar çıkmam mümkün değil. B650M-R modeli için yalnızca 500 TL kadar bir fark var. Sizce bu fark için performans düşüşü yaşanır mı?

Peşin fiyatına 3 taksit var hocam. 45k oluyor yine taksit ile.

Son düzenleme:
Sorunum çözüldü. Ekte belirttiğim sistemi toplama olarak satın aldım.

MSI RTX 5060 TI 16GB Ventus 2X OC Plus
AMD RYZEN 5 7500F
MSI Pro B650M-E AMD AM5 DDR5 Micro ATX
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz
Thermalright Peerless Assasin 120
XPG Lander 500
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB

Son düzenleyen: Moderatör: