Beyaz kasa olarak ne önerirsiniz?Lazım o seçtiğiniz M.2 soğutucu olmadan çok ısınır.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 45.000 TL
Anakartı B850M Force ile değiştirin.Merhabalar iyi sosyaller,
@michaelscofield hocamla bir sistem topladık yorumlarınızı bekliyorum. @LH44 sizin yorumunuzu da bekliyorum hocam.
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J800GD-F12S 800 W Power Supply özelliklerini incele, 2.798,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM bu olsun.
PSU dahil mi yoksa harici mi?
GD800 iyi bir model. Değiştirmenize gerek yok.SSD için 2TB düşünmüyorum gerekirse bir tane daha alırım zaten.
PSU için LH44, micheal ve diğerlerinin yorumunu bekleyelim iyice netleşelim.
Hızlı dolmayıda bi an SSD sağlığı açısından düşündüm ama neden öyle düşündüm bilmiyorum.
Teşekkürler.
@xsharke , dediğim güncellemeleri yapın sadece. Şuan için yeterli.
İlerleyen zanan içinde aynı RAM'den 1 tane daha alırsınız olur biter.
mATX anakart düşünmüyoruz, yoksa onu koyacaktım.
O halde B850 Gaming Wİ-Fİ6e tek seçenek.
RAM'i Goodram alacağım ama Patriot ile arasındaki fark ne merak ettim?GD800 iyi bir model. Değiştirmenize gerek yok.
@xsharke , dediğim güncellemeleri yapın sadece. Şuan için yeterli.
İlerleyen zanan içinde aynı RAM'den 1 tane daha alırsınız olur biter.
M.2 soğutucu anakartta var, fan da kasayla birlikte geliyor.Bir de en önemli şey kasa fani ve M.2 soğutucu eklememissin:
M.2 soğutucu anakartta var, fan da kasayla birlikte geliyor.
Ben onları süs sandım bir kere aldım boş kasa gelmisti.
Patriot'un çipi belli değil. Hynix ama A-P-H-M-die mı bilinmiyor.RAM'i Goodram alacağım ama Patriot ile arasındaki fark ne merak ettim?
Goodram 6000MT/s CL30 Hynix A-die.