Bütçe
45.000 TL
Kötü değil. Yalnızca elde test yok ve yeni bir model. Bu arada fiyatı saçmaymış. Bundle olarak satılmasına rağmen ayrı ayrı alınca da aynı fiyata geliyor neredeyse.
Teknobiyotik'te ikisini ayrı ayrı alınca kargo ücretsiz fakat fiyat 7300 çıkıyordu sanırım. Bundle olarak alınca 7100 oluyor 286 lira Kolay Gelsin kargo ücreti dahil.

@xsharke

RAM konusunda anlaştık, sonra upgrade edebilirsin zaten.

SSD için Kioxia Exceria PRO iyi ama Samsung 990 PRO veya WD Black SN850X de bakılabilir - biraz daha hızlılar ama fiyatları da yüksek. Senin kullanımına göre Kioxia yeterli olur bence.

"Hızlı dolması" derken, oyunların boyutu artık 100-150GB civarında. 5-6 oyun kursan 1TB doluyor. O yüzden 2TB almanı öneririm.

PSU için 800W fazla, sistem max 450-500W civarı çekecek. 650W Gold bi power supply al, farkı başka yere aktar. Corsair RM650x veya Seasonic Focus GX-650 gibi.
Hocam ortalama 650w PSU 2500 civarları 600 TL koyayım 850w alayım ömürlük olsun.

@LH44 hocam RAM'ler de ki EXPO nedir bir çeşit overclock sanırım, ama benim aldığım Goodram'de yok galiba.

Son düzenleme:
@LH44 hocam RAM'ler de ki EXPO nedir bir çeşit overclock sanırım, ama benim aldığım Goodram'de yok galiba.

Hazır ayar gibi düşünün EXPO'yu. Goodram'de var.
Screenshot_20251122_123219_Samsung Internet.webp
CL30 versiyonun.

Herkese tekrardan merhaba. İlk sistemimi belli değişikliklerle toplamış bulunmaktayım.

Sistem;

Bu süreçte bana yardım eden @michaelscofield @Ayhan Dönmez @LH44 @Yusuf7878 @2254'e çok çok teşekkür ederim. İsmini hatırlamadığım kişiler kusura bakmasın.

Herkese tekrardan merhaba. İlk sistemimi toplamış bulunmaktayım.

Sistem;

Bu süreçte bana yardım eden @michaelscofield @Ayhan Dönmez @LH44 @Yusuf7878 @2254'e çok çok teşekkür ederim. İsmini hatırlamadığım kişiler kusura bakmasın.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Herkese tekrardan merhaba. İlk sistemimi belli değişikliklerle toplamış bulunmaktayım.

Sistem;

Hayırlı olsun, ameliyatın verdiği sarsıntı ve ağrı ile çok yardımcı olamadım sana. 🫡

Sistem;

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.