Kontrolcü var mış.Hayırlı olsun.
Evet, fanların rengi değişiyor. ARGB zaten, uygun bir renk bulursunuz.
PWM olması lazım, kontrolcü var yani. Öyle hatırlıyorum.
Hocam bu arada kendi PSU'su var mış nasıl alinirmi böyle direkt?
Kontrolcü var mış.Hayırlı olsun.
Evet, fanların rengi değişiyor. ARGB zaten, uygun bir renk bulursunuz.
PWM olması lazım, kontrolcü var yani. Öyle hatırlıyorum.
Cratos Lite, düz serinin kırpılmış hali. Rakibi diyebileceğimiz High Power modellerden bir tık önde.Kontrolcü var mış.
Hocam bu arada kendi PSU'su var mış nasıl alinirmi böyle direkt?
Kontrolcü var mış.
Hocam bu arada kendi PSU'su var mış nasıl alınır mı? Böyle direkt?
Teknobiyotik'te ikisini ayrı ayrı alınca kargo ücretsiz fakat fiyat 7300 çıkıyordu sanırım. Bundle olarak alınca 7100 oluyor 286 lira Kolay Gelsin kargo ücreti dahil.Kötü değil. Yalnızca elde test yok ve yeni bir model. Bu arada fiyatı saçmaymış. Bundle olarak satılmasına rağmen ayrı ayrı alınca da aynı fiyata geliyor neredeyse.
Hocam ortalama 650w PSU 2500 civarları 600 TL koyayım 850w alayım ömürlük olsun.@xsharke
RAM konusunda anlaştık, sonra upgrade edebilirsin zaten.
SSD için Kioxia Exceria PRO iyi ama Samsung 990 PRO veya WD Black SN850X de bakılabilir - biraz daha hızlılar ama fiyatları da yüksek. Senin kullanımına göre Kioxia yeterli olur bence.
"Hızlı dolması" derken, oyunların boyutu artık 100-150GB civarında. 5-6 oyun kursan 1TB doluyor. O yüzden 2TB almanı öneririm.
PSU için 800W fazla, sistem max 450-500W civarı çekecek. 650W Gold bi power supply al, farkı başka yere aktar. Corsair RM650x veya Seasonic Focus GX-650 gibi.
@LH44 hocam RAM'ler de ki EXPO nedir bir çeşit overclock sanırım, ama benim aldığım Goodram'de yok galiba.
Herkese tekrardan merhaba. İlk sistemimi toplamış bulunmaktayım.
Sistem;
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu süreçte bana yardım eden @michaelscofield @Ayhan Dönmez @LH44 @Yusuf7878 @2254'e çok çok teşekkür ederim. İsmini hatırlamadığım kişiler kusura bakmasın.
Hayırlı olsun, ameliyatın verdiği sarsıntı ve ağrı ile çok yardımcı olamadım sana.Herkese tekrardan merhaba. İlk sistemimi belli değişikliklerle toplamış bulunmaktayım.
Sistem;
![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.162,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu süreçte bana yardım eden @michaelscofield @Ayhan Dönmez @LH44 @Yusuf7878 @2254'e çok çok teşekkür ederim. İsmini hatırlamadığım kişiler kusura bakmasın.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Herkese tekrardan merhaba. İlk sistemimi belli değişikliklerle toplamış bulunmaktayım.
Sistem;
![]()
![]()