Bütçe
45.000 TL

Fiyatından değer kaybedeceğini düşünmüyorum. Uzun ömürlü ve kamerası güzel. Aktif olarak kullanan tanıdılarım var. Eğer gün içinde ulaşabilirsem beğenmedikleri yönlerini sorarım.

Yurt dışı fiyatı 1 TB 25600₺, 512 GB modeli 23300₺.

Türkiye kayıtlı olarak alınmaz geri satarken inanılmaz derecede zarar eder onun harici yurt dışı olarak rakipsiz kayıtlı hali 22'ye falan bulunabiliyor. TR cihazı olarak rakipsiz Honor 400 Pro Xiaomi haftaya 15t ve düz mi 15 serisini tanıtacak beklemeye değeceğini düşünüyorum.

Türkiye kayıtlı olarak alınmaz geri satarken inanılmaz derecede zarar eder onun harici yurt dışı olarak rakipsiz kayıtlı hali 22'ye falan bulunabiliyor. TR cihazı olarak rakipsiz Honor 400 Pro Xiaomi haftaya 15t ve düz mi 15 serisini tanıtacak beklemeye değeceğini düşünüyorum.

Bakalım artık nasıl olacak.

Şu anda sıralama şöyle
1.S25
2.Honor 400 Pro
3.14tpro
15tpro seriside geliyor bakalım.

Satmak için alıyorsanız direkt iPhone alabilirsiniz. iPhone 16e ya da 15 olabilir. Kullanmak için alıyorsanız Vivo X200 FE, Xiaomi 14, yeni çıkacak 15T Pro, S25, az yukarıdaki S25+ ve Xiaomi 15 tatmin eder. Hatta satmadığı için 50 bin TL'ye düşen S25 Edge de olabilir. Mesela X200 FE bazen Vatan veya Mediamarkt gece indirimlerinde 44 bin TL civarına düşüyor. O haliyle gayet alınabilinir. Kasım indirimleri geldiğinde fırsat cihazlar olacaktır illaki. Aralık ayına çok var, o zamanki fiyatlara bakmak lazım. Cihazları mağazalardan canlı görün, deneyin derim.

Satmak için alıyorsanız direkt iPhone alabilirsiniz. iPhone 16e ya da 15 olabilir. Kullanmak için alıyorsanız Vivo X200 FE, Xiaomi 14, yeni çıkacak 15t Pro, S25, az yukarıdaki S25+ ve Xiaomi 15 tatmin eder. Hatta satmadığı için 50 bin TL'ye düşen S25 Edge de olabilir. Mesela X200 FE bazen vatan veya MediaMarkt gece indirimlerinde 44 bin TL civarına düşüyor. O haliyle gayet alınabilinir. Kasım indirimleri geldiğinde fırsat cihazlar olacaktır illaki. Aralık ayına çok var, o zamanki fiyatlara bakmak lazım. Cihazları mağazalardan canlı görün, deneyin derim.

Satmaktan kastım 4 sene 3 sene sonra falan.