İlk linktekini de görmüştüm hocam. Bu fiyat bandında en iyi seçenek bu mudur? Aklınıza başka ürün gelirse atmaktan çekinmeyin.Bu daha iyi bir tercih olur. Attığınız laptopa kıyasla işlemcisi daha iyi.
Onun dışında bütçe artabilirse bunlara bakılabilir, üstteki cihaza kıyasla daha iyiler.
Pulse 16 AI geçenlerde 45.000TL civarına düşmüştü, Gamegaraj da 50.000TL civarına düşüyor arada.
Pulse 16 AI modelinin ekran renk gamutu pek iyi değil (%45 NTSC), onu belirteyim. Onun dışında gayet iyi bir cihaz.
Evet, bu fiyat bandındaki en iyi cihaz o şu anda. Zaten RTX5000 serisi yolda olduğu için RTX4000 serisinden pek fazla bir alternatif kalmadı, belli başlı modeller var sadece.İlk linktekini de görmüştüm hocam. Bu fiyat bandında en iyi seçenek bu mudur? Aklınıza başka ürün gelirse atmaktan çekinmeyin.
Acer ne alaka dostum? HP Victus'larda hall sensor sorunu var. Acer'larda öyle bir problem yok ki? Acer konusunda Acer Nitro 5 AN515-58 (i7-12H) cihazdan uzak durun dedim o da cihazlarda uzun kullanımdan sonra çözülemeyen ısı sorunu çıktığı için.@Hasan Merkit Acer laptopların hepsinde mi hall sensor sorunu vardı istisna modelde mi?
Acer ne alaka dostum? HP Victus'larda hall sensor sorunu var. Acer'larda öyle bir problem yok ki? Acer konusunda Acer Nitro 5 AN515-58 (I7-12h) cihazdan uzak durun dedim o da cihazlarda uzun kullanımdan sonra çözülemeyen ısınma sorunu çıktığı için.