Bütçe
$45

Çatlı Reis

Becerikli
Dying Light The Beast'i merak ediyorum ama amacım yeni bir sistem aldığım için sistemi güzel grafikli bir oyunda denemek. Silent Hill F, Cronos The New dawn, Black Myth Wukong gibi seçenekler de var aklımda ama ne alacağımı şaşırmış durumdayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dying Light the Beast'i merak ediyorum ama amacım yeni bir sistem aldığım için sistemi güzel grafikli bir oyunda denemek. Silent Hill F, cronos the New dawn, Black myth Wukong gibi seçenekler de var aklımda ama ne alacağımı şaşırmış durumdayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam Steam sonbahar indirimleri yakında başlayacak oyun almadan önce onu beklemenizi öneririm.

Wukong'u geç o kadar iyi değil. Elden Ring al onun yerine daha iyi. Ama o tür oynamayacaksan DL Beast'de yeni nesil bir oyundur alınabilir.

Oynadım hocam.

Wukong'u geç o kadar iyi değil. Elden Ring al onun yerine daha iyi. Ama o tür oynamayacaksan DL Beast'de yeni nesil bir oyundur alınabilir.

Elden Ring bitirdim hocam. DL Beast'de düşünüyorum ama diğer seçeneklerde aklımı çeliyor.

Ghost of Tsushima indirimde 40 dolara düşebiliyor.

Oynadım hocam

Steam'dan Cyberpunk 2077, Epic mağazasından da Alan Wake 2. Grafikleri sonuna kadar yaşayabileceğiniz 2 oyun.

Her ikisini de oynadım hocam.

Hocam Steam sonbahar indirimleri yakında başlayacak oyun almadan önce onu beklemenizi öneririm.

Beklemesine beklerim ama oyun bulamıyorum hocam. Konu içeriğine yazdığım 4 oyun dışında piyasada oynamadığım oyun kalmadı neredeyse. Bu yazdığım oyunlar da indirime girmez zaten daha yeni çıktılar.