Bütçe
$45
Oynadım hocam.

Elden Ring bitirdim hocam. DL Beast'de düşünüyorum ama diğer seçeneklerde aklımı çeliyor.

Oynadım hocam.

Her ikisini de oynadım hocam.

Beklemesine beklerim ama oyun bulamıyorum hocam. Konu içeriğine yazdığım 4 oyun dışında piyasada oynamadığım oyun kalmadı neredeyse. Bu yazdığım oyunlar da indirime girmez zaten daha yeni çıktılar.

İndirimler başlayınca illaki gözünüze 1,2 oyun çarpar onları denersiniz. Bende hep öyle oluyor oynadığım çoğu oyunu bu şekilde oynadım.

Wukong'da sanırım çıktığından beri hiç indirime girmedi. Bakalım umarım sonbahar indiriminde fiyatı düşer.

İndirimler başlayınca illaki gözünüze 1,2 oyun çarpar onları denersiniz. Bende hep öyle oluyor oynadığım çoğu oyunu bu şekilde oynadım.

Her ne kadar bir şey bulacağımı sanmasam da o ümitle indirimleri bekleyeceğim hocam. Teşekkürler.

Dying Light The Beast'i merak ediyorum ama amacım yeni bir sistem aldığım için sistemi güzel grafikli bir oyunda denemek. Silent Hill F, Cronos The New dawn, Black Myth Wukong gibi seçenekler de var aklımda ama ne alacağımı şaşırmış durumdayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kütüphanende olmasını istediğin oyunlara yönel diğerlerini paylaşımlı hesap ile oyna. Win-Win :D