Steam 45 dolara sepet önerisi

abdulselambabaoyunda

Çalışkan
Merhaba. Yaz indirimleri için sepetimi doldurdum. Bütçem 45 dolar. Ama yani RDR 2 ve Cyberpunk'ı almak için alıyorum gibi hissediyorum çok indirimdeler diye. Daha çok rekabetçi ve interaktif hikayeli oyunlarla ilgileniyorum. Eklemem ve çıkarmam gerekenler sizce nelerdir?

Dosya Ekleri

• {14528527-ABB3-4936-A10E-46357F6394D8}.webp
    277,5 KB · Görüntüleme: 112
  • {E637F3F7-AAC8-4633-887E-52941B14D030}.webp
    125,4 KB · Görüntüleme: 112
Resident Evil 6 ve Outlast'ı çıkarıp üstüne 3 dolar daha ekleyerek Resident Evil Village ya da Resident Evil 2 alabilirsiniz. Witcher 3 DLC paketiyle olmazsa olmaz serinin önceki oyunlarını oynamıdıysanız 1'in özetini izleyip 2'yi alabilirsiniz 2.24 dolara düşmüş.

Son düzenleme:
Simülasyon oyunlarını seviyorsanız ve uzun soluklu bir oyun arıyorsanız:

Her kuruşunu hak eden bir oyun.

300 küsür saatim var. Hesap makinesiyle birlikte oynayınca daha keyifli oluyor

Bu RE'ler korku temalı dimi, özellikle önerdiğin 2 oyunu çok duyuyorum hiç cesaret gösterip oynayamadım

Cyberpunk'a başladım mühtişş sarıyor

İfadeler: 588
Bu Re'ler korku temalı değil mi, özellikle önerdiğin 2 oyunu çok duyuyorum hiç cesaret gösterip oynayamadım

Resident Evil 2 biraz ürkütebilir ama village daha aksiyon odaklı birkaç sahne dışında çok korkutmaz oyuncuyu.

Resident Evil 2 biraz ürkütebilir ama village daha aksiyon odaklı birkaç sahne dışında çok korkutmaz oyuncuyu.
Teşekkür ederimtüm oyunları oynadıysanız RE oyunlarından sıralama verebilir misiniz? Sırasıyla alıp oynamayı düşünüyorum. Outlast dışında korku oyunu oyna(ya)madım.

Teşekkür ederimtüm oyunları oynadıysanız re oyunlarından sıralama verebilir misiniz? Sırasıyla alıp oynamayı düşünüyorum. Outlast dışında korku oyunu oyna(ya)madım.

Bir tek 2 ve 4'ün hikayeleri bağlantılı, diğer oyunların sıralaması önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…