OLED panelleri seviyorum ancak alt teknolojilerinden pek anlamıyorum. OLED'lerdeki yanma ihtimali de canımı sıkıyor. Örneğin soğutmalı, QD-OLED teknolojili monitörler falan var mış. Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Çok şey istemiyorum. Bir şeyler yanmasın, yatay olarak geniş ve 144hz yenileme hızı üstü olsun yeterli 
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 100000
Yanmadan korkuyorsan özelikle yanma garantili ürünlere göz atabilirsin. Mesela MSI'ın bazı OLED modellerinde 3 yıl OLED yanması garantisi mevcut.
İsteklerinize en uygun monitör:
www.akakce.com
Not: QD-OLED bile olsa Burn-in riski var.
3 yıl burn-in garantisi var:
www.akakce.com
Ancak garantinin yanmayı önlemeyeceğini unutmamanız gerek.
Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SUXUF 49" 0.03 ms Dual QHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SUXUF 49" 0.03 ms Dual QHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey OLED G9 LS49CG954SUXUF 49" 0.03 ms Dual QHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 42.899,00 TL'den başlayan...
Not: QD-OLED bile olsa Burn-in riski var.
3 yıl burn-in garantisi var:
MSI MPG 491CQP QD-OLED 49" 0.03 ms DQHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG 491CQP QD-OLED 49" 0.03 ms DQHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG 491CQP QD-OLED 49" 0.03 ms DQHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 57.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Ben bundan alacağım. Şu an PHILIPS Momentum 55 kullanıyorum ama o OLED değil. Yatay olarak geniş istedin ama bunu bir incele. Çok iyi.