Evet bir kaç karşılaştırma ve test videosu izleyip inceledim aradaki fark çok net artık özellikle yeni laptoplarda termal macunun iletkenliği ne olursa olsun pump out yapıyor. Dediğiniz gibi PTM 7950 vardı bi' ara burada da çok öneriliyordu fakat bu yurtdışı gümrük olaylarından sonra TR'de olmadığı için bu ürün meşhur oldu sanırsam. Tekrardan sağolun hocam.@14742, evet makas ile kesebilirsiniz. Termal macunların yerine umarım böyle PTM ürünlerin kullanımları artar, performansları çok tatmin edici.
@talongod Tekrardan ve tekrardan selamlar hocam, ürünü cihaza uyguladım. Normalde bildiğim kadarıyla faz değişimli termal padler cihazı kullandıkça kıvam alıyor fakat ben cihazın kasasını kapatıp açtıktan sonra direkt teste soktum gördüğüm değerler baya şaşırttı. Uygulamadan önce 52w da 97 derece yani son sıcaklığa ulaşırken şuan daha ilk kullanımda 63w da 97 derece oluyor. Bu sıcaklık gitgide daha da azalacak muhtemelen termal pad önerisi için çok teşekkür etmek istedim tekrardan. İnceleme konusu yapabilirim belki forumdakilerin bilgilenmesi amacında elimde baya fotoğraf var. Uzun lafın kısası, ürün gerçekten beni şaşırttı.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: