Bir Wi-Fi adaptörü almayı düşünüyorum. Amazon'da 450 TL'ye 150 TL kuponum var, o şekilde alayım diyorum. Bu yüzden Amazon satıcılı, 450 TL civarında bir şey olursa iyi olur. Modem ile bilgisayar arasında tahmini 5 metre mesafe olacak. Ona göre sorun yaşatmayacak bir ürün arıyorum.
USB şeklinde veya PCI-e X1 slotuna takılacak şekilde olabilir, fark etmez.
@EFI Shell, @efebatiin, o zaman boşa para vermeyeyim. Bilgisayarı başka odaya taşıyacağım da modemi taşımak yerine böyle bir çözüm üreteyim dedim de düzgün yoksa gerek yok, kablolu devam.
@EFI Shell, @efebatiin, o zaman boşa para vermeyeyim. Bilgisayarı başka odaya taşıyacağım da modemi taşımak yerine böyle bir çözüm üreteyim dedim de düzgün yoksa gerek yok, kablolu devam.
Üstteki TP-Link'i denemiştim aynı sebepten dolayı ping olabilir bende 1 duvar giriyordu araya stabil kalmıyordu iade etmiştim. Ugreen'in 10 metre olan Slim kablosundan almıştım her yere rahat rahat girip dönüyor.
Var, halihazırda kablolu bağlanıyorum zaten ama sistemi farklı odaya taşımayı düşündüm. Modemi taşımayacaktım, o yüzden bir sorayım dedim. Neyse kablolu devam edeceğim.