mychar276

Becerikli
Sürekli PC kurduğum için elimde de sürekli USB Wi-Fi adaptörü ve PCI-E Wi-Fi adaptörü bulunduruyordum da, hepsini yine sağa sola dağıttım.

Yine alacağım birkaç tane hem performans hem de fiyat olarak (bir tık üst kalite) ne önerirsiniz?

Hep şu alttaki ikisinden aldım ama daha iyi önerilere açığım.

1785059070811.webp

Bu ikili arasında normal T2U daha mantıklı hocam; Nano'nun tek artısı küçük olması, çekim gücü ve kararlılıkta ise normal model daha güvenli tercih bence.
Hocam bütçeden bağımsız bir öneriniz var mı? Ben bu 2 sini ya onu alacağım ya diğeri diye atmadım. Ben farklı çeşitlerde elimde barındırıyorum, nano olan özellikle alan olarak küçük yerlerde lazım oluyor.

Yani öyle 200-300tl ler çok önemli değil
Şunlar nasıl acaba, teknik bilgim yok nelere bakıyoruz wifi adaptöründe bilmiyorum.
1785060602887.webp

Hocam bütçeden bağımsız bir öneriniz var mı? Ben bu ikisini ya onu alacağım ya diğeri diye atmadım. Ben farklı çeşitlerde elimde barındırıyorum, nano olan özellikle alan olarak küçük yerlerde lazım oluyor.

Yani öyle 200-300TL'ler çok önemli değil
Şunlar nasıl acaba, teknik bilgim yok nelere bakıyoruz Wi-Fi adaptöründe bilmiyorum.
Eki Görüntüle 268703

Dar alan için TX20U Nano, performans için normal TX20U alınabilir hocam; sürücü ve anten yapısı da önemli.

Hız, kapasiteyi; stabiliteyi ise çipset, anten ve sürücü kalitesi belirler hocam; pahalı olması tek başına garanti değil.

Şöyle bir sepet hazırladım, ihtiyaca göre kullanırım artık.
Anladığım kadarıyla şöyle
T2U Nano - Az alan olduğu durumlarda
TX10UB - Hem Wi-Fi hem Bluetooth aynı anda gerektiği durumlarda
TX20U Nano - Az alan kaplayıp daha yüksek bağlantı hızı gerektiği durumlarda
TX20U- Hem alan olarak makul hem de daha iyi stabilite ve bağlantı hızı gerektiği durumlarda
1785064044603.webp

Son düzenleme: