Bütçe
4500
Teşekkür ederim. CH560'ın fiyatı tek başına bence kötü. PSU ile beraber alırsanız iyi. PN850M'nin bilinen bir kronik sorunu mevcut değil. Detaylı incelemeleri de mevcut, özellikle raporlanan bir veri yok elimizde.

Hakkınızı helal edin çok fazla soru sordum ama. CH560 ve PN850M modeline sıcak bakıyorum kasayla birlikte geldiği için sizde kronik bir sorunu olmadığını belirttiniz daha da rahatladım. Ama cratos alıp kasayı sonra da alabilirim hatta aradaki diyat farkına değer diyorsanız MPG A850G de alabilirim.

Ama kasa modelimden hiç memnun değilim kasamda şu: VG15FE – Vento Case

Hakkınızı helal edin çok fazla soru sordum ama. CH560 ve PN850M modeline sıcak bakıyorum kasayla birlikte geldiği için sizde kronik bir sorunu olmadığını belirttiniz daha da rahatladım. Ama cratos alıp kasayı sonra da alabilirim hatta aradaki diyat farkına değer diyorsanız MPG A850G de alabilirim.

Helal olsun, CH560 ve PN850M'de mütabıkız o halde.

Hazır sistem kokusu aldım...

Ama cratos alıp kasayı sonra da alabilirim hatta aradaki diyat farkına değer diyorsanız MPG A850G de alabilirim.

Gerek yok. Şu an neyden memnun değilseniz onu değiştirin.

Helal olsun, CH560 ve PN850M'de mütabıkız o halde.

Hazır sistem kokusu aldım...

Gerek yok. Şu an neden memnun değilseniz onu değiştirin.

Evet hocam hazır sistem olarak aldım. FSP PSU ile ama inanın aldığıma pişman oldum nisan ayında aldım ürünü ilk 3 ay çok iyi olsa da son 1 aydır sürekli garantiyle uğraşıyorum. Ek olarak bahsettiğiniz -12v kanalı koruması olmaması bir eksi mi acaba hocam sizler kadar bilgili olmadığım için soruyorum ve FSP güç kaynağım artık paranoyak ettti beni en küçük detayı bile kurcalar oldum. Sorun yok derseniz bu hafta içerisinde siparişini vermeyi düşünüyorum.

Kasayla gelen PSU buydu hocam bu arada FSP H3-650 ümidi kestim artık kendisinden garantiye gidip geldikten sonra daha da sorunlu oldu garip şekilde.

Önermediğim bir model zaten. Tam ölüyü gösterip sıtmaya razı eden bir ürün. Yurt dışında yüzüne bile bakılmaz. Hazır sistemleri de hiç sevmiyorum, güç kaynakları ve kasalarından kırpılıyor. Kimsenin de umrunda değil. Sorsanız en önemli bileşen güç kaynağı derler. Nasıl olsa FSP üretiyor ya, kaliteli olmak zorundaymış(?)

PN850M ile çağ atlamış olacaksınız o ürüne kıyasla.

-12v kanalı koruması olmaması bir eksi mi

Elbette eksi ama eksisi olmayan güç kaynağı yoktur. O sebepten yapıştırın gitsin, ölümcül bir eksi olmadığı sürece alınabilir. Yalnız şöyle bir şey var.

Bence bu iki kombinasyon daha iyi olur. Dark Maxima epey dolu ve hava akışı iyi olan bir kasa. Ayrı ayrı alacaksanız bu şekilde bir kombinasyon da alabilirsiniz. Böyle alırsanız PSU daha kaliteli olmuş olacak.

Önermediğim bir model zaten. Tam ölüyü gösterip sıtmaya razı eden bir ürün. Yurt dışında yüzüne bile bakılmaz. Hazır sistemleri de hiç sevmiyorum, güç kaynakları ve kasalarından kırpılıyor. Kimsenin de umurunda değil. Sorsanız en önemli bileşen güç kaynağı derler. Nasıl olsa FSP üretiyor ya, kaliteli olmak zorundaymış(?)

PN850M ile çağ atlamış olacaksınız o ürüne kıyasla.

Elbette eksi ama eksisi olmayan güç kaynağı yoktur. O sebepten yapıştırın gitsin, ölümcül bir eksi olmadığı sürece alınabilir. Yalnız şöyle bir şey var.

Bence bu iki kombinasyon daha iyi olur. Dark maxima epey dolu ve hava akışı iyi olan bir kasa. Ayrı ayrı alacaksanız bu şekilde bir kombinasyon da alabilirsiniz. Böyle alırsanız PSU daha kaliteli olmuş olacak.

Hocam inanır mısınız almadan önce sormuştum bu arada Technopat üzerinden özellikle "PSU sorun çıkartır mı" diye fakat birkaç arkadaş FSP marka sorun çıkarmaz demişti ama sonuç ortada. XPG valor kasasını da alabiliyordum o sırada FSP yerine. Attığınız kombinasyonu alırsam eğer sadece PSU'yu Amazon üzerinden alırım 200 TL farkla Teknobiyotik iade de sorun çıkarmasın diye olası bir sorunda (umarım çıkartmaz PSU konusunda çok çektim 1 ay içerisinde) ama aklım hala Corsair HX750'de kaldı açıkçası. 7 yıl Corsair VS650 kullanmamdan dolayı da olabilir. MediaMarkt'a 5 dakika mesafedeyim gidip sormayı düşünüyorum. İade ettiğim güç kaynağının parasının gelmesini bekliyorum geldiği zaman siparişi vereceğim. Yine ürünlerin siparişini geçmeden önce bir konu açıp etiketlesem sizi sorun olur mu hocam.

Hocam inanır mısınız almadan önce sormuştum bu arada Technopat üzerinden özellikle "PSU sorun çıkartır mı" diye fakat birkaç arkadaş FSP marka sorun çıkarmaz demişti ama sonuç ortada. XPG valor kasasını da alabiliyordum o sırada FSP yerine. Attığınız kombinasyonu alırsam eğer sadece PSU'yu Amazon üzerinden alırım 200 TL farkla Teknobiyotik iade de sorun çıkarmasın diye olası bir sorunda (umarım çıkartmaz PSU konusunda çok çektim 1 ay içerisinde) ama aklım hala Corsair HX750'de kaldı açıkçası. 7 yıl Corsair VS650 kullanmamdan dolayı da olabilir. MediaMarkt'a 5 dakika mesafedeyim gidip sormayı düşünüyorum. İade ettiğim güç kaynağının parasının gelmesini bekliyorum geldiği zaman siparişi vereceğim. Yine ürünlerin siparişini geçmeden önce bir konu açıp etiketlesem sizi sorun olur mu hocam.

Elbette. Yarın sorarsınız. Mediamarkt'a gidip stok sorun, olmadı Cratos'u sipariş geçeriz artık. Konu açmanız şart değil buradan da sorabilirsiniz.

Elbette. Yarın sorarsınız. MediaMarkt'a gidip stok sorun, olmadı Cratos'u sipariş geçeriz artık. Konu açmanız şart değil buradan da sorabilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam sağ olun. Çok yardımcı oldunuz iyi akşamlar diliyorum.

@Oreki hocam HX750 hayal oldu gibi MediaMarkt şubesi kapanmış. Geriye PN850M ve raijintek cratos kalıyor. Eğer ayrı ayrı olarak alırsam ilk tercihim cratos ama PN850M ile birlikte gelen kasayı da alırsam üzer mi sizce.

Son düzenleme: