Ethem Efe
Üstün
Mesh koltuk diye geçiyor sanırım. Hem çok ergonomik duruyor hem hava alıyor. Bu tarz bir sandalye nereden bulurum?
Aradığınız özellik, koltuğun oturma alanında mesh olması mı?
![]()
Spyne T3 Oyuncu Koltuğu
Koltuk ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Farklı ve uygun modelleri var mı bilemiyorum. Altı minder ve sırtı file olacak şekilde özellikle ofis koltuğu arıyorsanız IKEA Markus modeline bakabilirsiniz.Teşekkürler, bir tık daha uyguna bulma şansım var mı?
![]()
HUVUDSPELARE siyah oyuncu sandalyesi - 90507603 | IKEA
HUVUDSPELARE siyah oyuncu sandalyesi - 90507603 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
![]()
MARKUS açık gri orta çalışma sandalyesi - 10521858 | IKEA
MARKUS açık gri orta çalışma sandalyesi - 10521858 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
![]()
MATCHSPEL bomstad siyah oyuncu sandalyesi - 80507608 | IKEA
MATCHSPEL bomstad siyah oyuncu sandalyesi - 80507608 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bu işin üstadı Herman Miller ama onlar da 500 Euro'dan başlıyor.
Teşekkürler, aklımda bir de şu marka var ama nasıldır bilmiyorum. Kaliteli duruyor, özelleştirme seçenekleri vs. baya güzel ama işte.Farklı ve uygun modelleri var mı bilemiyorum. Altı minder ve sırtı file olacak şekilde özellikle ofis koltuğu arıyorsanız IKEA Markus modeline bakabilirsiniz.
![]()
MARKUS vissle koyu gri orta çalışma sandalyesi - 70261150 | IKEA
MARKUS vissle koyu gri orta çalışma sandalyesi - 70261150 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
ziogaming.com
Zio kalitesi fena değil aslında "gaming" markalar arasında kaliteli olan firmalardan.Teşekkürler, aklımda bir de şu marka var ama nasıldır bilmiyorum. Kaliteli duruyor, özelleştirme seçenekleri vs. baya güzel ama işte.
Genel olarak rahat bir koltuk arıyorum ya, çok terlemeyeceğim. Durmadan kaymayacak tarzda vs. 10K'yı aşmak istemiyorum.
![]()
Zio Gaming | Premium Oyuncu Koltuğu Gaming Chairs
Zio Oyuncu Koltuğu ve Premium Oyuncu Koltuğu Modelleri. En İyi Oyuncu Koltuğu Modelleri ve Fiyatları Zio Gaming’te Seni Bekliyor.ziogaming.com