Hocam peki sizce S24+ mı daha mantıklı olur yoksa düz S25 mi birinde Samsung Exynos 2400 diğerinde Qualcomm Snapdragon 8 Elite var fakat S24+ ın ekran kalitesi ve pili daha iyi sanırım.
En iyisi bir magazaya gidip, iki cihazida elinize alip incelemeniz olur. Fakat ben S25 alirdim. RAM'in 12 GB olmasi cabasi.

Şundan dolayi sordum, son donemde yeni cikan telefonlar arasinda ciddi farklar bulunmuyor. Vereceginiz paraya karsi beklentilerinizi tam olarak karsilamayabilirler. Almayi dusundunuz telefonu en azindan 1 hafta bir sekilde kullanmayi deneyin, ne dedigimi daha iyi anlayacaksiniz.

Birkac ay once arkadasim iPhone 11'den iPhone 15 PM'ye gecti ve tatmin olamadi, verdigi paraya karsilik arayuzde bazi takilmalardan vs. rahatsiz oldugunu soyledi.

S24 alacaksan eger sunu soyleyeyim ki single core performansi ip11 ile ayni, islemci olarak verimsiz oldugu icin isinan ve pilini cabuk bitiren bir telefon.

En iyisi bir magazaya gidip, iki cihazida elinize alip incelemeniz olur. Fakat ben S25 alirdim. RAM'in 12 GB olmasi cabasi.

Teşekkürler hocam S25 daha mantıklı gibi geliyor bana da.

Şundan dolayi sordum, son donemde yeni cikan telefonlar arasinda ciddi farklar bulunmuyor. Vereceginiz paraya karsi beklentilerinizi tam olarak karsilamayabilirler. Almayi dusundunuz telefonu en azindan 1 hafta bir sekilde kullanmayi deneyin, ne dedigimi daha iyi anlayacaksiniz.

Birkac ay once arkadasim iPhone 11'den iPhone 15 Pm'ye gecti ve tatmin olamadi, verdigi paraya karsilik arayuzde bazi takilmalardan vs. rahatsiz oldugunu soyledi.

S24 alacaksan eger sunu soyleyeyim ki Single Core performansi IP11 ile ayni, islemci olarak verimsiz oldugu icin isinan ve pilini cabuk bitiren bir telefon.

Maalesef 1 hafta deneyimleme şansım yok her gün Teknosa bayisine gidip denersem belki olur onun harici yok :D ve evet dediğinizde haklısınız yani ciddi bir miktarda para veriyoruz ve beklentilerimizi karşılaması gerekir benim beklentim güzel bir ekran ve sosyal medyaya atılan fotoğraflarda stabil ve kaliteli bir çekim, S24 değil de S24+ ya da S25 düşünüyorum.

Hocam peki sizce S24+ mı daha mantıklı olur yoksa düz S25 mi birinde Samsung Exynos 2400 diğerinde Qualcomm Snapdragon 8 Elite var fakat S24+ ın ekran kalitesi ve pili daha iyi sanırım.
Zor soru. S25 hem 1 nesil güncel hem de 8 elite ile geliyor. S24+ da daha iyi ve daha büyük ekran, daha iyi pil ile geliyor. Ayrıca üstüne para da vereceksiniz S25 için. Biraz bütçeyle, biraz zevklerle alakalı. Üstüne ne kadar vereceğinize de bakarak siz karar verin. S24+ da 12 GB RAM ile geliyor bu arada.

Bunun anlami şu, performans olarak kazanimin olmamasi. Kamerasiyla vs. kiyaslamiyorum, bilmedigim bir konuda konusmayayim.
Performans olarak tabii ki kazanım var. O sadece ana çekirdeğin gücü. Exynos 2400'de çalışan 9 çekirdek daha var. :) arada 4 nesil var, nasıl aynı güçte olsunlar.

Zor soru. S25 hem 1 nesil güncel hem de 8 Elite ile geliyor. S24+ da daha iyi ve daha büyük ekran, daha iyi pil ile geliyor. Ayrıca üstüne para da vereceksiniz S25 için. Biraz bütçeyle, biraz zevklerle alakalı. Üstüne ne kadar vereceğinize de bakarak siz karar verin. S24+ da 12 GB RAM ile geliyor bu arada.

Eğer Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Elite arasında afaki çok aşırı büyük bir fark yoksa S24+ daha mantıklı ki zaten ben telefondan oyun oynayan biri değilim sadece dizi film izlemek Reels kaydırmak arada hikaye ya da fotoğraf paylaşmak için kullanıyorum telefonu o yüzden S24+ biraz daha mantıklı geliyor ama S25 daha güncel bilemedim çok arada kaldım bende :D

Ona kalirsa Google Pixel 8'de de 9 cekirdekli bir islemci var ve 4 nesil fark var, gunumuz orta segment telefonlarindan bile daha kotu.
Çok doğru, onların çok çekirdek performansına bakabilirsiniz, düşük olduğunu göreceksiniz. :)

Eğer Exynos 2400 ve Snapdragon 8 Elite arasında afaki çok aşırı büyük bir fark yoksa S24+ daha mantıklı ki zaten ben telefondan oyun oynayan biri değilim sadece dizi film izlemek Reels kaydırmak arada hikaye ya da fotoğraf paylaşmak için kullanıyorum telefonu o yüzden S24+ biraz daha mantıklı geliyor ama S25 daha güncel bilemedim çok arada kaldım bende :D
Fark var tabii ki ama S24/24+ zaten fazlasıyla güçlü cihazlar. Son karar sizin, ben net bir şey diyemem. Kendim alacak olsam 2 gün düşünürdüm. :D Bu arada saat ve kulaklık düşünüyorsanız 3'lü fırsatı kaçırmayın, S24+ 40 bin liranın altına düşüyor, diğerleri de pazardaki fiyatlarla bile en düşük seviyede.

İzlemenizi dusundugum guncel bir s23 - s24 karsilastirmasi, internetteki genel bir kaniyi yansitiyor. Altyazi destegi var.