Çok doğru, onların çok çekirdek performansına bakabilirsiniz, düşük olduğunu göreceksiniz. :)

Fark var tabii ki ama S24/24+ zaten fazlasıyla güçlü cihazlar. Son karar sizin, ben net bir şey diyemem. Kendim alacak olsam 2 gün düşünürdüm. :D bu arada saat ve kulaklık düşünüyorsanız 3'lü fırsatı kaçırmayın, S24+ 40 bin liranın altına düşüyor, diğerleri de pazardaki fiyatlarla bile en düşük seviyede.

Hocam kampanya sanırım S24'te S24+ 57bin TL olarak gözüküyor bende resmi Samsung sitesinde.

S25'teki 8 Elite'in sadece guc acisindan degil, ISP gibi etkenlerle kameraya bile yansiyacagini unutmayin. Qualcomm ISP isinde Samsung'dan iyi bariz sekilde, ozellikle video encoding'de bunu gorebiliyorsunuz. Exynos ISP'ler daha agresif encoding gerceklestiriyor genelde ve detay yakalama kabiliyeti daha zayif. Tabii, S24+'in QHD+ cozunurluklu ekran gibi ozellikleri var ve oznel bir tercih oluyor. Dogrudan birini tercih edin demek zor.

Ekran ozellikleri ile panel farkli seyler. Ayni materyal setini kullanmasi da panellerin birebir ayni oldugu anlamina gelmiyor. Oyle olsaydi Cinli amiral ekranlarin cogu ayni olurdu. Bundan da bahsetmek lazim.

14 pro en alınabilir olanı ama şarjı dayanmaz ve panel olarak geride kalıyor, s25'in de muhtemelen şarjı dayanmaz, 13 pro mantıksız, ben olsam s24+ alırdım veya bütçe çıkarsa 14 pro max(2. el) - 15 plus (sıfır) da olabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250401_232354_Samsung Shop.webp
    Screenshot_20250401_232354_Samsung Shop.webp
    440,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20250401_200426_Chrome.webp
    Screenshot_20250401_200426_Chrome.webp
    377,8 KB · Görüntüleme: 48

Hocam Xiaomi'de çıkan o reklamlar çok ucuz hissettiriyor maalesef.

Güncelleme arkadaşlar bugün telefoncularla görüştüm yaşadığım şehirde garantisi bitmiş pil seviyesi 80-88 arasında olan iPhone 14 Pro'lar için fiyatlar şöyle
88 pil sağlığı garantisi ağustos'ta bitecek model: 55bintl.
83 pil sağlığı garantisi bitmiş model: 52bin TL.
14 Pro için fiyatlar böyle Samsung kampanyasından yararlanırsam da S24+ Galaxy Buds 3 Galaxy Watch7 (Bluetooth 44mm) hepsi dahil 48.500TL
Siz hangisini tercih ederdiniz çok ikilemde kaldım sırf şu sosyal medyaya atılan fotoğraf kalitesi yüzünden.

Son düzenleme: