Hocam Xiaomi'de çıkan o reklamlar çok ucuz hissettiriyor maalesef.

Güncelleme arkadaşlar bugün telefoncularla görüştüm yaşadığım şehirde garantisi bitmiş pil seviyesi 80-88 arasında olan iPhone 14 Pro'lar için fiyatlar şöyle
88 pil sağlığı garantisi ağustos'ta bitecek model: 55bintl.
83 pil sağlığı garantisi bitmiş model: 52bin TL.
14 Pro için fiyatlar böyle Samsung kampanyasından yararlanırsam da S24+ Galaxy Buds 3 Galaxy Watch7 (Bluetooth 44mm) hepsi dahil 48.500TL
Siz hangisini tercih ederdiniz çok ikilemde kaldım sırf şu sosyal medyaya atılan fotoğraf kalitesi yüzünden.
Normalde ikisi arasında böyle bir fırsat varken S24+ seçer geçerim düşünmem bile ama siz alıp da mutsuz olacaksanız bir anlamı da kalmıyor. S24 ile sosyal medya konusunda bir şey diyemiyorum kendim hiç paylaşım yapmıyorum. Çözüldü çözüldü diyor herkes ama kendinizin görmesi lazım. Deneme şansı bulabilirseniz deneyip öyle alın.

Normalde ikisi arasında böyle bir fırsat varken S24+ seçer geçerim düşünmem bile ama siz alıp da mutsuz olacaksanız bir anlamı da kalmıyor. S24 ile sosyal medya konusunda bir şey diyemiyorum kendim hiç paylaşım yapmıyorum. Çözüldü çözüldü diyor herkes ama kendinizin görmesi lazım. Deneme şansı bulabilirseniz deneyip öyle alın.

Evet anlaşmaları olduğu ve çözüldüğü söyleniyor fakat ne YouTube'da bir karşılaştırma bulabildim bu konuyla alakalı ne de forumlarda bunu deneyimlemem de çok zor bakıldığında Samsung çok mantıklı hem sıfır telefon ve üstüne saat ve kulaklık fakat tek ve en önemli korkum sosyal medyaya atılan fotoğraf kalitesi.

S25 kesinlikle.

Hocam Xiaomi'de çıkan o reklamlar çok ucuz hissettiriyor maalesef.

Güncelleme arkadaşlar bugün telefoncularla görüştüm yaşadığım şehirde garantisi bitmiş pil seviyesi 80-88 arasında olan iPhone 14 Pro'lar için fiyatlar şöyle
88 pil sağlığı garantisi ağustos'ta bitecek model: 55bintl.
83 pil sağlığı garantisi bitmiş model: 52bin TL.
14 Pro için fiyatlar böyle Samsung kampanyasından yararlanırsam da S24+ Galaxy Buds 3 Galaxy Watch7 (Bluetooth 44mm) hepsi dahil 48.500TL
Siz hangisini tercih ederdiniz çok ikilemde kaldım sırf şu sosyal medyaya atılan fotoğraf kalitesi yüzünden.
Hocam sosyal medya konusunda meta güncelleme yayınladı kaliteler aynı. 14 Pro almayın çok kötü bir tercih yaparsınız. S25 Snapdragon 8 Elite kullandığı için iki kat daha iyi.