Bütçe
46 bin TL
Merhaba RX 7800 XT ve Ryzen 5 9600X bir sistem düşünüyorum 46 bin TL bütçe.
Önerileriniz ne olur ya da bu bütçe için daha iyi önerebileceğiniz bir sistem var mı?
Hazır sistem ya da tek tek toplama önerisinde bulunabilirsiniz, en mantıklı en iyi şekilde ne yapabilirim 46 bin TL bütçeyle.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

O bütçede 5070 çıkar gibi.

Çıkarmış.
Toplamda 46.641TL.

O bütçede 5070 çıkar gibi.

Çıkarmış.
Toplamda 46.641TL.
Hocam teşekkür ederim, bu önerdiğin toplama şekilde, rtx 5070 li sistemi alıp geç işlemciyi ileride yükseltebilirsin mi diyorsun bana.

Evet hocam bu şekilde alman daha doğru olur bence. İşlemci yükseltilir zamanla o sorun değil 7500F güzel işlemci zaten.

Sağ olun hocam, peki BIOSTAR anakart iyi midir bir tık adı korkutucu da, bir de 7500F ile 7600X yakın mı farkı çok mu, bir de attığın kasada ki FSP PSU iyidir herhalde ismi bilindik.
Bir de RTX 5070 bildiğim kadarıyla RX 7800XT'den daha iyi, RX 7800XT 5060 Ti rakibiydi galiba böyle miydi?

Sağ olun hocam, peki BIOSTAR anakart iyi midir bir tık adı korkutucu da, bir de 7500F ile 7600X yakın mı farkı çok mu, bir de attığın kasada ki FSP PSU iyidir herhalde ismi bilindik.
Bir de RTX 5070 bildiğim kadarıyla RX 7800XT'den daha iyi, RX 7800XT 5060 Ti rakibiydi galiba böyle miydi?

BIOSTAR hakkında benim de pek bilgim yok aynı fiyatta A620 anakartlar var onlara da bakabilirsin biostara güvenmiyorsan. 7500F ile 7600X arasında performans olarak neredeyse hiç fark yok diye biliyorum aradaki fiyat farkına değmez yani. Attığım FSP PSU güzel sorun çıkarmaz.
7800XT 4070s rakibi denilebilir ama 4070s daha iyi bir kart 5060 Ti 7700XT ile rakip sayılır ama 5060 Ti biraz daha önde diye biliyorum.

Evet hocam bu şekilde alman daha doğru olur bence. İşlemci yükseltilir zamanla o sorun değil 7500F güzel işlemci zaten.
Peki hocam attığınız şekilde toplasam sistemi, sadece anakart soru işareti gibi duruyor bende şuan biostar, bilgili birinin bana güven vermesi lazım yani, almışken anakartı 620 değilde 650 almak istiyorum. Düşünceleriniz neler.

Peki hocam attığınız şekilde toplasam sistemi, sadece anakart soru işareti gibi duruyor bende şu an BIOSTAR, bilgili birinin bana güven vermesi lazım yani, almışken anakartı 620 değil de 650 almak istiyorum. Düşünceleriniz neler.

B650mt hakkında pek bilgim yok maalesef ben o anakarta bir türlü sıcak bakamıyorum. A620 anakartlarla aynı fiyatta olması bana hep tuhaf geliyordu.
B650mt hakkında yeni bir konu açmanız daha iyi olur.

Peki hocam, biostar benlik değil bilmiyorum isminden mi hani sarı eşek marka vardı ya onun etkisini veriyor bana bu da😄
Hocam bu nasıl peki ne düşünüyorsunuz gigabyte 650 serisi bunu biliyorsunuzdur belki, ben bilmiyorum da. Ne düşünüyorsunuz acaba öneriniz ne olur.

Peki hocam, BIOSTAR benlik değil bilmiyorum isminden mi hani sarı eşek marka vardı ya onun etkisini veriyor bana bu da😄
Hocam bu nasıl peki ne düşünüyorsunuz Gigabyte 650 serisi bunu biliyorsunuzdur belki, ben bilmiyorum da. Ne düşünüyorsunuz acaba öneriniz ne olur?

Bu anakart Secure Boot sorunlu hocam ve bazıları da yandığını söylüyordu.