Luna1057
Yetkin
Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce bana bir laptopun fotoğrafını göndermişti vatan bilgisayarda iken, laptopta 4050 140w ekran kartı var. Bugün almaya gitmiş fakat stok kalmadığı için alamamış, çarşamba günü tekrar gidecekmiş. Bende belki daha iyi bir laptop bulabiliriz diye bu konuyu açtım. Sizce bu alınır mı eğer tekrar stoğa gelirse?Araştırdığım kadarıyla ekran kartı 75 Watt. Linkteki ürün alınmaz. Fiyatını hak etmiyor. Daha iyi öneri gelene kadar acele etmeyin derim.
Hocam fotoğraftaki için mi dediniz yoksa linkteki için mi?Soğutması çok kötü. Ek olarak tüm sıcaklık ekrana vurduğu için ekranda sararma oluyor. Alınmaz.
Linkteki cihaz icin dedim.Hocam fotoğraftaki için mi dediniz yoksa linkteki için mi?
Mesaj gönderdim cevap verdiği zaman söylerim hocam.
Hatta ben atayımda. Isınma gibi herhangi bir sorunu yok.Mesaj gönderdim cevap verdiği zaman söylerim hocam.
Hocam 100+15W olunca her zaman 100W'ta çalışıyor değil mi daha yüksek performans gerekmedikçe? Bir de ekran kartlarında 140W olsalar bile limit olduğunu gördüm internette yani 140W olsalar bile ağır oyunlarda 100W falan çalışıyorlarmış yine, doğru mu?Hatta ben atayımda. Isınma gibi herhangi bir sorunu yok.
![]()
Game Garaj Slayer X5T-5060 Intel Core i5 14450HX 16GB RAM 500GB SSD RTX5060 16" WUXGA 165Hz IPS FreeDOS Oyuncu Laptop
Game Garaj Slayer X5T-5060 Intel Core i5 14450HX 16GB RAM 500GB SSD RTX5060 16" WUXGA 165Hz IPS FreeDOS Oyuncu Laptopwww.gamegaraj.com
Hocam artmaz diyor, bir de onun dediği fotoğrafta gönderdiğim laptop 40.000 TL'ye kadar düşmüş diyor. O alınır mı?