Talent Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 636 Çözümler 5 Beğeniler 324 23 Aralık 2025 #1 Enaba sitesinde indirimli ve kod ile bu fiyata geliyor. 21 yaşındayım ve bu zaman kadar hiç oynamadım oyunu. Şu an arkadaşlarımın hepsi oynuyorlar ve çok zevk aldıklarını söylüyorlar. Sizce bu fiyata alınır mı? Ve Enaba sitesi güvenilir mi?
Enaba sitesinde indirimli ve kod ile bu fiyata geliyor. 21 yaşındayım ve bu zaman kadar hiç oynamadım oyunu. Şu an arkadaşlarımın hepsi oynuyorlar ve çok zevk aldıklarını söylüyorlar. Sizce bu fiyata alınır mı? Ve Enaba sitesi güvenilir mi?
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 23 Aralık 2025 #2 Talent dedi: 21 yaşındayım ve bu zaman kadar hiç oynamadım oyunu. Genişletmek için tıkla... Boşa geçmiş 21 sene, şaka bir yana muhtemelen ilk seferde bağımlı edecek. Özellikle arkadaşlarınla oynarsan.
Talent dedi: 21 yaşındayım ve bu zaman kadar hiç oynamadım oyunu. Genişletmek için tıkla... Boşa geçmiş 21 sene, şaka bir yana muhtemelen ilk seferde bağımlı edecek. Özellikle arkadaşlarınla oynarsan.