Bütçe
48.000 TL
Yer
İstanbul
Merhabalar, iyi geceler herkese. Maksimum 48.000 TL olacak şekilde telefon arıyorum. Taksit seçenekleri iyi olsun, taksitle alacağım. Ayrıca taksit seçeneği bana uygun olursa belki bütçeyi 53K'ya çıkarabilirim. O bütçeleri de önerirseniz iyi olur, kenarda kalsın. Pek oyun oynamam; kamerası, arayüzü, işlemcisi iyi bir telefon arıyorum. Şu an Nothing Phone 1 kullanıyorum fakat Apple tarafına da açığım. İkinci ele açığım, çok temiz bir ilan olursa düşünebilirim. Neler bakabilirim? Teşekkürler.

@Aakons @Simon

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi geceler herkese. Maksimum 48.000 TL olacak şekilde telefon arıyorum. Taksit seçenekleri iyi olsun, taksitle alacağım. Ayrıca taksit seçeneği bana uygun olursa belki bütçeyi 53K'ye çıkarabilirim. o bütçeleri de önerirseniz iyi olur, kenarda kalsın. pek oyun oynamam; kamerası, arayüzü, işlemcisi iyi bir telefon arıyorum. Şu an nothing Phone 1 kullanıyorum fakat Apple tarafına da açığım. İkinci ele açığım, çok temiz bir ilan olursa düşünebilirim. Neler bakabilirim? Teşekkürler.

@Aakons @Simon

Taksit olarak bilmiyorum A57'yi taksitle almıstım ama daha üst bütçelerde bu var mı bilmiyorum. Batarya çok kritik değil anlaşılan S26 ya çıkmayı deneyin derim. Apple tarafında 16e dısı pek önereceğim olmaz. Samsung harici nothing Phone 3 de önerebilirim.

Merhabalar, iyi geceler herkese. Maksimum 48.000 TL olacak şekilde telefon arıyorum. Taksit seçenekleri iyi olsun, taksitle alacağım. Ayrıca taksit seçeneği bana uygun olursa belki bütçeyi 53K'ya çıkarabilirim. O bütçeleri de önerirseniz iyi olur, kenarda kalsın. Pek oyun oynamam; kamerası, arayüzü, işlemcisi iyi bir telefon arıyorum. Şu an Nothing Phone 1 kullanıyorum fakat Apple tarafına da açığım. İkinci ele açığım, çok temiz bir ilan olursa düşünebilirim. Neler bakabilirim? Teşekkürler.

@Aakons @Simon
Telefonda taksit yok Alışveriş kredisi alabilirsin Samsung S25 tüm ihtiyaçları görür yazılımı kamerası zaten iyi.

Bu bütçede taksit olayın çok zor. Anca telefoncuda taksit varsa vardır. Onun dışında alışveriş kredisi var. O da 3 ay ile oluyor. Üzerine %10-15 öyle bir şey koyuyordu. S25 Edge mesela alışveriş kredisiyle 53'e geliyor.

Alışveriş kredisi de bir işe sahipsen çıkıyor genelde. Sistemde mesleksiz gözüküyorsan çıkmıyor diye biliyorum.