Bu ürün ve güncel OLED TV'ler hakkında yorumlarınızı bekliyorum. 2-3 sene sonra bozulma vs. olur mu?

Televizyon güzel. Yanma dönemleri de eskide kaldı, artık koruma olmasa bile çok dayanıyor. Zaten OLED'ler üstüne Samsung yanma garantisi de veriyor.

Neden OLED hocam? Sadece TV izleyecekseniz hiç gerek yok. Bende 55" 60Hz 4K IPS var mesela, oyun oynuyorum yetiyor ama tabii istiyorsanız alabilirsiniz. Panel Samsung'tan sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Televizyon güzel. Yanma dönemleri de eskide kaldı, artık koruma olmasa bile çok dayanıyor. Zaten OLED'ler üstüne Samsung yanma garantisi de veriyor.

Neden OLED hocam? Sadece TV izleyecekseniz hiç gerek yok. Bende 55" 60Hz 4K IPS var mesela, oyun oynuyorum yetiyor ama tabii istiyorsanız alabilirsiniz. Panel Samsung'tan sonuçta.
Bugün MediaMarkt’ı biraz gezdim ve OLED TV’lerin renkleri hoşuma gitti. PC’de de OLED monitör kullanıyorum. Bu yüzden TV de OLED olsun dedim. Başka bir sebebi yok. Dizi / Film için kullanıyorum ama bazen ses yapması için saatlerce arkada açık kaldığı oluyor. O yüzden yanma sorunları biraz düşündürdü.

Bugün MediaMarkt'ı biraz gezdim ve OLED TV'lerin renkleri hoşuma gitti. PC'de de OLED monitör kullanıyorum. Bu yüzden TV de OLED olsun dedim. Başka bir sebebi yok. Dizi / film için kullanıyorum.

Bütçeniz varsa alabilirsiniz ancak dev bir fark yaratacağını zannetmiyorum. Azalan getiri yasası var, ekran büyüdükçe en büyük avantajınız kontrast olacak. Uzak mesafeden renklerde dev fark hissetmezsiniz kanımca.

Akşam saatlerinde indirim olunca LG OLED48C54LA almış bulunuyorum, teşekkürler.

Screenshot 2026-01-21 at 00.04.28.webp

Bu televizyonu bende çok düşünmüştüm ama alınmaz her ne kadar resmi açıklama olmasa da Samsung 55 inç ve üzeri tv'lerde QD-Oled kullanıyor 48inç ve altı LG WOLED. avantajları dezavantajları var elbet ama panel farklı marka olduktan sonra Samsung almak mantıksız bence.