Yer
İstanbul

Yapılan resmi açıklamalara göre Kara Harp Okulu’nda 49 Suriyeli eğitim alacak!

Geçtiğimiz aylarda iktidar 5 Türk öğrenciyi Atatürkçü olduğu için görevlerinden uzaklaştırıp muhafazakar halk tarafından linç edilmeye maruz bırakmıştı. Bugün ise kendi ülkesinden kaçan, yapıları ve bakış açıları bizle tamamen ters olan Arapları Kara Harp Okulu’na alıyorlar.

“Olmaz canım ya!” dediğimiz ne varsa burada oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yapılan resmi açıklamalara göre kara harp okulu'nda 49 Suriyeli eğitim alacak!

Geçtiğimiz aylarda iktidar 5 Türk öğrenciyi atatürkçü olduğu için görevlerinden uzaklaştırıp muhafazakar halk tarafından linç edilmeye maruz bırakmıştı. Bugün ise kendi ülkesinden kaçan, yapıları ve bakış açıları bizimle tamamen ters olan arapları kara harp Okulu'na alıyorlar.

“Olmaz canım ya!” dediğimiz ne varsa burada oluyor.

İktidar artık gitmeli değil artık mücadele edilmeli. İyice zıvanadan çıktılar konuşmayla, mitinglerle çözülmez bu sorun. AKP Türkiye için bir beka sorunudur.

Eğitim alanlar değil nerede bu eğitimin karşılığını verecekleri bizim için önemli değil mi?
Ülkesine gitmeli.

Askeri liseleri bitirdiler, harp akademilerini bitirdiler, kurmayligi kaldirdilar, ergenekon ve balyoz ile vatanperver komutanlari bitirdiler. Darbe yapilmasi korkusundan askeriyeye dair ne varsa bitirdiler maalesef.