Attığınız konuda bile kalite modu harici cidden çok grenli ve blurlu gözüküyor diyecek bir şey bulamıyorum... Hem 4K da hem de 2K da tonlarca oyun denedim DLSS ufak detayları yok ediyor ve o detaylar gözüme çok batıyor. Mesela acc oynarken DLSS ile tabelalardaki mt yazıları okuyamıyorum bu benim için sorun. DLSS şu anda içi pişmeyen ekmek gibi. Konu fazla uzadı DLSS kullanmakta serbestsin elbet iyi bir kartın olduğunda native oynamanın zevkini alacaksın.

Attığınız konuda bile kalite modu harici cidden çok grenli ve blurlu gözüküyor diyecek bir şey bulamıyorum... Hem 4K da hem de 2K da tonlarca oyun denedim DLSS ufak detayları yok ediyor ve o detaylar gözüme çok batıyor. Mesela acc oynarken DLSS ile tabelalardaki mt yazıları okuyamıyorum bu benim için sorun. DLSS şu anda içi pişmeyen ekmek gibi. Konu fazla uzadı DLSS kullanmakta serbestsin elbet iyi bir kartın olduğunda native oynamanın zevkini alacaksın.
İyi bir kartım olması gibi bir derdim yok, yurt dışı için para biriktiriyorum istersem yarın 4090 da alırım. Ekran görüntüsünden daha iyi gözüküyor normalde oyun. Native olarak da bir fark göremedim umurumda da değil zaten. Ha bu arada 7 bin liralık kart ile 40 bin liralık kartlara kafa tutuyorsa ne mutlu bana. Ayrıca konu 4K edit olayı iken senin gelip 10 FPS ile mi oynuyorsun demen? İstersem 1 FPS ile oynarım, seni bağlayacak bir şey var mı?

4K native oynamak da babaannemin çağında kaldı. Boşu boşuna optimizasyon sorunlu oyunlarda hamallık çekiyorsun. YT'de ilk önüme çıkanı atıyorum kaplamalarına bakarsın:

Dostum bu arada kalite modu hariç demişsin ya gerçek hayatta benim monitörümde Ultra Performans hariç hiçbirinde görüntü bozulması yok. Sık sıkabildiğin kadar belki tutturusun :D