schizoprenia
Çalışkan
Merhaba bu iki ürün arasında kaldım. Ama hangi ürünü almam daha iyi olur bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese teşekkürler şimdiden.
Ne için kullanılacak. Bence 4K için en ideal ekran boyutu 32 inçtir.
Samsung'da Asus yada Dell gibi 3 sene monitör 3 senede ekran yanığı garantisi yok onu bilerek alın. Sadece 2 sene düz garanti sunuyorlar bendede G6 360hz oled var Samsungun müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almıştım 2 sene ürün garantisi veriyorlar sadece.Merhaba bu iki ürün arasında kaldım. Ama hangi ürünü almam daha iyi olur bilemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese teşekkürler şimdiden.
Ben olsam eğer rekabetçi bir oyun oynamayacaksam 32 inç olanı alırdım. Hem akıllı monitör TV olarak da kullanabilirsin. Ayrıca 10W hoparlör de mevcut bu sıcak aylarda kulaklık derdinden de kurtarır. Hem yazılım işleriyle de uğraşacaksın geniş olması sizin için daha avantajlı olur. Panel kalitesi olarak 2'sininde aynı olduğunu düşünüyorum.
Samsung'da Asus yada Dell gibi 3 sene monitör 3 senede ekran yanığı garantisi yok onu bilerek alın. Sadece 2 sene düz garanti sunuyorlar bendede G6 360hz oled var Samsungun müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almıştım 2 sene ürün garantisi veriyorlar sadece.
Hocam arada rekabetçi oyunlar oynarım illaki. Akıllı monitör çok önemli değil eğer iki panel arasında bunun haricinde fark yoksa. G81sf modelinde hoparlör yokmuş. Ne almamı tavsiye edersiniz?
Hocam arada rekabetçi oyunlar oynarım illaki. Akıllı monitör çok önemli değil eğer iki panel arasında bunun haricinde fark yoksa. G81sf modelinde hoparlör yokmuş. Ne almamı tavsiye edersiniz?
Hiç oynanmaz değil. Sadece ağır rekabetçi değilseniz yani rank kasma gibi derdiniz yoksa 32 inç alın eğer böyle dertleriniz varsa 27 alın. Ancak her 2'si de sizi üzmez. Ben kendim için konuşuyorum. Akıllı TV özelliği benim içinde önemli değil ancak hoparlör vazgeçilmezim olabilir. Çünkü yemeğimi masamda yiyen ve bol bol film dizi izleyen birisiyim. Hoparlör bende çok iş yapıyor.
G80SD 3.nesil panel kullanıyor, G81Sf'nin 27inç versiyonunda ise 4.nesil panel var. Samsung'un iddiasına göre 4.nesil paneller eski nesile göre el 3.0 teknolojisi ve 5 yığınlı yapı sayesinde %50 daha dayanıklı. 27inç versiyonunu almanız en mantıklısı olur. Ki sadece dayanıklılık bakımından iyileştirildiğini zannetmiyorum. Parlaklık falanda ufak ufak artmıştır. Ki resimde de gözüküyor.
Eki Görüntüle 165708
En basitinden g60sd 360hz 250nit çıkarken 4.nesil g60sf 300 nit çıkıyor.
32inç olanda 3.nesil var ama haberin olsun.
Hocam peki G81sfde hoparlör yokmuş galiba. Hoparlör konusunda tavsiyeniz olur mu? Çok pahalı olmayan.