Bütçe
5.000-10.000 TL

seqhilla

Çalışkan
Merhabalar, evden çalışan bir yazılımcıyım. Mesai saatlerim ve mesai saatlerim sonrası neredeyse 7/24 bilgisayar başındayım. Bu yüzden paraya kıyıp güzel bir şey almak istiyorum.

Kriterler:
  • Çok fazla t-shirt olmadan otururum bu sebeple kumaş tercihimdir.
  • Boy 184, kilo 90.
  • Genelde koltuğu yüksek kolçakları da masayla aynı hizada kullanırım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, evden çalışan bir yazılımcıyım. Mesai saatlerim ve mesai saatlerim sonrası neredeyse 7/24 bilgisayar başındayım. Bu yüzden paraya kıyıp güzel bir şey almak istiyorum.

Kriterler:
  • Çok fazla tişört olmadan otururum bu sebeple kumaş tercihimdir.
  • Boy 184, kilo 90.
  • Genelde koltuğu yüksek kolçakları da masayla aynı hizada kullanırım.
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

xDrive koltuklarında indirim var göz atabilirsiniz.

https://www.sedunamobilya.com/sedun...nEcKdvn-we4ES0e_pGiDHyt0dt4s6VZ85dTHnEia4Z-Wc

Bir aydır kullanıyorum memnunum. Terletmiyor, malzeme kalitesi iyi ve sırt desteği başarılı. Tek kusuru kafa koyma yerinin geride olması. Dizi film harici kullanmanız zor. Bu önemli değilse düşünmeden alın.

Hocam bende 2023'ten beri Thunder Pro fab halini kullanıyorum yani kumaş olanından. xDrive koltuklarında güzel bir indirim varken onlardan alınması gerektiğini düşünüyorum ama indirim olmasaydı bende önerirdim rahat koltuk.

V6'sı zaten bakıştığım bir modeldi siz de atınca iyice ısındım. V5 V6 pek bir fark yok sanırım class 4 amortisör gördüm. Bu durumda ikisinden hangisini uyguna düşürürsem yöneleceğim ekleyeceğiniz bir şey yoksa, teşekkür ederim.
Ekleyeceğim bir şey yok. Açıkcası kendim için bakıyordum ama alan problemimden ötürü almaktan vazgeçtim. Bir süre daha tahta mutfak sandalyesiyle daha devam edeceğim. Hayırlı olsun şimdiden.

https://www.sedunamobilya.com/sedun...nEcKdvn-we4ES0e_pGiDHyt0dt4s6VZ85dTHnEia4Z-Wc

Bir aydır kullanıyorum memnunum. Terletmiyor, malzeme kalitesi iyi ve sırt desteği başarılı. Tek kusuru kafa koyma yerinin geride olması. Dizi film harici kullanmanız zor. Bu önemli değilse düşünmeden alın.
Hocam benim diğer evdeki koltuğu atmışsınız :) Ben de dediğiniz kafa koyma meselesi dışında memnundum ama kafa koyma işi de kritik maalesef, baya uğraştım başka yastıklarla vb. Çok zor en son uğraşa uğraşa kafa yerini kırdım.

Hocam benim diğer evdeki koltuğu atmışsınız :) Ben de dediğiniz kafa koyma meselesi dışında memnundum ama kafa koyma işi de kritik maalesef, baya uğraştım başka yastıklarla vb. Çok zor en son uğraşa uğraşa kafa yerini kırdım.
Ben Thunder Pro ile IKEA Markus arasında kalmıştım fiyatı daha uygun diye Thunder'ı seçmiştim. Kafa desteği iyi olsa kusursuz bir ürün. IKEA Markus ben bakarken 10k civarındaydı şimdi 15k olmuş. Yoksa onu da önerirdim.