Yer
Aydın
Selam, yakın zamanda trafiğe çıkacağım için bir kamera almak istiyorum. Malum TR trafiği her an her şey olabilir. Kameraların piyasası hakkında inanın hiç fikrim yok. Ancak ara sıra Instagram'a yüklenilebilecek kalitede olması güzel olur. Yani hem geri satarken üzmeyecek hem de ortalama bir video çekecek bir kamera arıyorum. 5 10k arası neler önerirsiniz? Biraz üstü de olabilir.

Selam, yakın zamanda trafiğe çıkacağım için bir kamera almak istiyorum. Malum TR trafiği her an her şey olabilir. Kameraların piyasası hakkında inanın hiç fikrim yok. Ancak ara sıra Instagram'a yüklenilebilecek kalitede olması güzel olur. Yani hem geri satarken üzmeyecek hem de ortalama bir video çekecek bir kamera arıyorum. 5 10k arası neler önerirsiniz? Biraz üstü de olabilir.
İşte 5.000-10.000 TL aralığında motor için uygun olan bazı motosiklet kameraları önerileri:

1. GoPro HERO 10 Black
- Çözünürlük: 5K video kaydı
- İyi stabilizasyon: HyperSmooth
- Su geçirmezlik: 10 metreye kadar
- Özellikler: Hızlı paylaşım ve sesli komutla kontrol
- Fiyat: Yaklaşık 8.500 TL

2. DJI Osmo Action
- Çözünürlük: 4K video kaydı
- Çift ekran: Ön ve arka ekran
- Stabilizasyon: RockSteady teknolojisi
- Su geçirmezlik: 11 metreye kadar
- Fiyat: Yaklaşık 5.500 TL

3. Insta360 ONE R
- Modüler tasarım: 4K geniş açılı ve 360 derece lens modları
- Video stabilizasyonu: FlowState
- Su geçirmezlik: 5 metreye kadar, su geçirmez kılıfla
- Fiyat: Yaklaşık 9.000 TL (modular)

4. Akaso Brave 7 LE
- Su geçirmezlik: 40 metreye kadar
- Ekran: Ön ve arka ekran
- Fiyat: Yaklaşık 3.500 TL

5. Sony FDR-X3000
- Gimbal benzeri stabilizasyon
- Su geçirmezlik: Ekleme kılıfı ile 60 metreye kadar
- Fiyat: Yaklaşık 7.500 TL

Bu kameralar farklı ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor. İlgini çeken bir modeli belirleyip, kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini kontrol etmende fayda var.