Ethem Efe 52

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selam.
Uzun bir süredir motosiklet arayışındayım. Bazı sağlık sorunları nedeniyle hem boyum kısa (1.49) hem de fiziksel olarak çok güçlü sayılmam. Kriterlerime en çok uyan model aslında Honda Monkey olmuştu; çünkü hem oldukça alçak bir sele yapısına sahip hem de oldukça hafif.
Ancak fiyatları gerçekten çok arttığı için farklı alternatiflere yönelmek zorunda kaldım. Ne kadar araştırma yapsam da kendime uygun, beni zorlamayacak bir model bulamadım. Bu tarz özelliklere sahip, bildiğiniz farklı modeller var mı?

125CC Honda 125F ya da Yamaha ybr gibi modeller yüksek mi geliyor? Honda monkeyin teknik özelliklerini inceleyin, sele yüksekliğini baz alarak araştırma yapabilirsin. Monkey modelin sele yüksekliği 70 cm ise 73 cm yüksekliğe kadar model bakabilirsin.

125CC Honda 125F ya da Yamaha ybr gibi modeller yüksek mi geliyor? Honda monkeyin teknik özelliklerini inceleyin, sele yüksekliğini baz alarak araştırma yapabilirsin. Monkey modelin sele yüksekliği 70 cm ise 73 cm yüksekliğe kadar model bakabilirsin.

Bayide deneme şansım oldu monkey, ucu ucuna yetiyor ama kullanabilirim gibime geldi, diğer modeller çok çok yüksek kalıyor.

Dediğiniz diğer modelleri gidip denemem lazım aslında ancak öyle anlayabilirim gibi, ağırlık olarak nasıl olduğuda önemli tabii.

Scooter tarzı modellere yönelebilirsin, lastiği biraz kötü olur, değiştirip binersin.

Scooter modellerinin tasarımlarını sevmiyorum. Honda Monkey’nin görünüşü inanılmaz hoşuma gidiyor; chopper modelleri de çok beğeniyorum ama maalesef onlar da fazla büyük kalıyor.

Scooter sevmediğinizi söylemişsiniz ama ben yine de Honda Dio önermek istedim, bayide deneyip boy konusunda kurtarırsa ömürlük modeldir. Hem de vites olmadığından şehir içinde de çok rahatlık olur.

Kullandım zamanında, ancak motor istiyorum, e scooter ek olarak alabileceğim bir şey zaten.
Aklıma monkey dışında kısa küçük bir motor gelmiyor scooter ve e scooter dışında seçeneğiniz yok gibi. 1hp başına sürücü dahil kaç kg çektiğine göre hesaplayıp 125cc lere kafa tutan e scooter de bakabilirsin victor limited gibi.