Hocam kendim 80 katacağım ailem 40-50 civarı verebilir.

Hocam baktımda birkaç sitede GP2 parçaları fazlasıyla mevcut 2 sene kullanacağım görünüş olarak hızlanma olarak beğendim.

Görünüşe hiçbir zaman aldanma viprasyon makinesi yolda giderken masaj yapılmasını istiyorsan alabilirsin masaj konusunda çok iyi güzel titretiyor.

125CC motor için 120 binden fazla para verilmez. Benim önerim daha önceden de kendimin kullanmış olduğu Raider 125 önerebilirim. Hint malı ve gerçekten fiyatına göre performansı bol bir motor. RKS ve Benelli markalarından uzak durmanızı tavsiye ederim. Aynı grubun hem Kuba Easy Pro, hem de R250'sini kullandım parça ve servis sorunundan gına geldi. Benim kendi tavsiyem Raider 125 ancak beğenmezseniz diye Yamaha YS 125, YBR 125 ve Honda'nın CB125F modelini önerebilirim. YBR de kullandım ancak Raider beni daha çok memnun etmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
125CC motor için 120 binden fazla para verilmez. Benim önerim daha önceden de kendimin kullanmış olduğu Raider 125 önerebilirim. Hint malı ve gerçekten fiyatına göre performansı bol bir motor. RKS ve Benelli markalarından uzak durmanızı tavsiye ederim. Aynı grubun hem Küba easy Pro, hem de R250'sini kullandım parça ve servis sorunundan gına geldi. Benim kendi tavsiyem Raider 125 ancak beğenmezseniz diye Yamaha ys 125, ybr 125 ve Honda'nın CB125F modelini önerebilirim. Ybr de kullandım ancak Raider beni daha çok memnun etmişti.

Hocam ben GP2 alacağım galiba, birkaç kişiye sordum, uzun kilometreler yapmalarına rağmen sıkıntı çıkarmamış.
İkinci elde km düşük temiz modellere bakıyorum.

Hocam ben GP2 alacağım galiba, birkaç kişiye sordum, uzun kilometreler yapmalarına rağmen sıkıntı çıkarmamış.
İkinci elde km düşük temiz modellere bakıyorum.

Yuki konusunda kesin bir şey diyemem. Çevremde hiç kullanan olmadı. Facebook hesabınız yoksa oluşturun ve GP2'nin Facebook gruplarına katılıp motoru bir de orada soruşturun. Clx alacaktım ve çok iyi fiyata. Facebook gruplarına girdim. Bir kisi bile al demedi. Al diyenler de motorlarını bana satmak isteyenlerdi. Facebook gruplarına soruşturmadan almamanız daha güzel olur.

Yuki elinde patlar, bak onu söyleyeyim sana. Dış görünüşüne kanıyorsun şu an ama aldıktan sonra başını taşlara vurursun, onu söyleyeyim. Yuki müki, böyle saçma sapan Çin markalarından bir şey alınmaz. 2. el alacaksan, en kötü “tipi güzel olsun” diyorsun, o zaman git CB125R al mesela. En azından parçası bulunuyor, kaliteli bir şeye bin hacı. Bak, o tip motorların sadece tipi var; her şey dış görünüş değil. Ayrıca kanımca Yuki’nin tipi berbat, komik duruyor, çakma motor yani, onu söyleyeyim.

Yuki elinde patlar, bak onu söyleyeyim sana. Dış görünüşüne kanıyorsun şu an ama aldıktan sonra başını taşlara vurursun, onu söyleyeyim. Yuki müki, böyle saçma sapan Çin markalarından bir şey alınmaz. 2. el alacaksan, en kötü “tipi güzel olsun” diyorsun, o zaman git CB125R al mesela. En azından parçası bulunuyor, kaliteli bir şeye bin hacı. Bak, o tip motorların sadece tipi var; her şey dış görünüş değil. Ayrıca kanımca Yuki'nin tipi berbat, komik duruyor, çakma motor yani, onu söyleyeyim.

Hocam bir iyi diyorlar bir kötü deniyor zorlarsam sıfır alabilirim 150 bin TL bandında
Voge 125 r nasıldır.
RKS SRK125-R 130-140 TL.

Yuki elinde patlar, bak onu söyleyeyim sana. Dış görünüşüne kanıyorsun şu an ama aldıktan sonra başını taşlara vurursun, onu söyleyeyim. Yuki müki, böyle saçma sapan Çin markalarından bir şey alınmaz. 2. el alacaksan, en kötü “tipi güzel olsun” diyorsun, o zaman git CB125R al mesela. En azından parçası bulunuyor, kaliteli bir şeye bin hacı. Bak, o tip motorların sadece tipi var; her şey dış görünüş değil. Ayrıca kanımca Yuki’nin tipi berbat, komik duruyor, çakma motor yani, onu söyleyeyim.
hocam birde 2 sene kullanacağım sonrasında satacağım gp2 2 sene gitmezmi