Bütçe
5.000-5.500 TL

Alex Mason

Yetkin
Bütçem belirttiğim gibi 5.000-5.500 TL arası. Daha önceden Logitech G432 kullandım. Yeni alacağım kulaklık Logitech G432'den daha iyi olsun.
  • Soru 1) Corsair HS80 almayı düşünüyorum. Bu kulaklık alınır mı? Alınmazsa ne alınır?
  • Soru 2) Bir de Corsair HS80 kulaklığını satın alırsam Dolby Atmos lisansı diye bir şey var mış, bunu nereden ve nasıl satın alacağım? Nasıl halledeceğim?
  • Soru 3) Aşağıda belirttiğim özellikler Corsair HS80'de mevcut mu?
Eğer Corsair HS80'i önermezseniz yeni alacağım kulaklıkta bu özellikleri isterim:
  • Dip ses sorunu olmasın.
  • Dediğim gibi Logitech G432'den daha iyi olsun.
  • 7.1 Surround ses desteğini desteklesin.
  • Dolby Atmos desteği olsun.
  • Genellikle rekabetçi oyun Fortnite, R6 Siege ve CS2 oynuyorum. Bu oyunlarda ses kasmama yardımcı olsun. Bu bahsettiğim oyunlarda rahatlıkla ses kasabileyim. Düşmanın nerede olduğunu anlayabileyim.
  • Mikrofonu iyi olsun. Discord gibi yerlerde arkadaşlarımla konuştuğumda arkadaşlarım beni güzel duysun.
  • Mikrofon gürültü engelleme özelliği olsun.
  • Ped gibi şeylerin malzeme kalitesi iyi olsun.
  • Dizi ve film izlerken de ses güzel gelsin.
Sorularımı benim (örnek soru 1 gibi) numaralarla belirterek cevaplarsanız bana kolaylık sağlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende var HS80. Mikrofon kalitesi muhteşem aynı zamanda çok güzel ses kalitesi var ki programı çok detaylı zaten. Dolby lisansı paralı olduğundan ben kurmadım ama bazıları ücretsiz veriyor Corsair diye duymuştum tam emin değilim. Bence tek ve çok büyük bir problemi çok dar. Ben 2 saaten fazla takamıyorum kafamı ağrıtıyor ve Corsair'in bu konuda hiç yardımcı olmamış sadece tek bir yerden ayarlayabiliyoruz genişliği.

Bende var HS80. Mikrofon kalitesi muhteşem aynı zamanda çok güzel ses kalitesi var ki programı çok detaylı zaten. Dolby lisansı paralı olduğundan ben kurmadım ama bazıları ücretsiz veriyor Corsair diye duymuştum tam emin değilim. Bence tek ve çok büyük bir problemi çok dar. Ben 2 saaten fazla takamıyorum kafamı ağrıtıyor ve Corsair'in bu konuda hiç yardımcı olmamış sadece tek bir yerden ayarlayabiliyoruz genişliği.
Corsair Dolby atmos lisansı ne kadar?

Nova 5 kullanıyorum kablosuz olarak bunu önerebilirim o fiyatlara.
Benim istediğim özelliklere sahip mi? Nasıl bir kulaklık detaylandırır mısınız?

Çok az dip ses sorunu var diye hatırlıyorum ama rahatsız edici seviyede değildi. Onun dışında taş gibi model.

Hocam bu linkini bırakacağım kablosuz Corsair HS80 nasıl? Benim istediğim özelliklere sahip mi? Kablosuz kulaklık istiyorum belirtmeyi unutmuşum?

Corsair Dolby atmos lisansı ne kadar?

Benim istediğim özelliklere sahip mi? Nasıl bir kulaklık detaylandırır mısınız?

Hocam bu linkini bırakacağım kablosuz Corsair HS80 nasıl? Benim istediğim özelliklere sahip mi? Kablosuz kulaklık istiyorum belirtmeyi unutmuşum?
Tam adı Corsair HS80 RGB Wireless imiş. Zaten kablosuz demişim.

Son düzenleme: