Bütçe
5.000-6.000 TL
Renkleri çok soğuk diyorlar yorumlarda.

AOC 300 nit ya sanki daha iyiymiş gibi geldi bana.

Renklerin sıcaklığı-soğukluğu aynı monitörlerde bile farklılık gösterir. Fabrikadan aynı şekilde çıkmaz. Bunun için kendin kalibrasyon yapman gerekir. Bu arada Berkay'ı etiketlemişsin kendisi de R25F-30 öneriyor. O gelmeden cevabı vereyim sana. Forumda incelemesini bile yaptı bu modelin.

R25F-30 360 nit veriyor incelemelerde.

Renklerin sıcaklığı-soğukluğu aynı monitörlerde bile farklılık gösterir. Fabrikadan aynı şekilde çıkmaz. Bunun için kendin kalibrasyon yapman gerekir. Bu arada Berkay'ı etiketlemişsin kendisi de R25F-30 öneriyor. O gelmeden cevabı vereyim sana. Forumda incelemesini bile yaptı bu modelin.

R25F-30 360 nit veriyor incelemelerde.
Ben MSI G244PF E2 diye bir modele rastladım. Pivot ve siyahları müthiş gösteriyor. Sizce alınır mı? Yoksa lenovo yu mu alayım?

G3 kullanıyorum memnunum diyende var. Kullanıcı yorumları kısmen önemlidir. Önce incelemeye sonra kullanıcı yorumlarına bakılır.
Siz tabiki daha bilgilisinizdir hocam. Msi almak istiyorum nedense bana daha kaliteli hissettiriyor. Bu bütçede önerebileceğiniz bir msi monitör var mı? 27 inç olmasın sığdıramam.

Belki 7000 e de çıkabilir bütçem.