5.000-6.000 TL bütçe ile IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 468
  • Etiketler Etiketler
    iem
Bütçe
5.000-6.000 TL

Hocam bütçe 7000 değildi ama daha iyi oldugunu duydugum icin cikabilirim diye dusundum. Simdi asil soru şu. 7K bir IEM'e vermek mi, yoksa 10-12K DAC ile kulak üstü kulaklık almak mı? Önceki konuda attıgıniz Sennheiser ve ses kartı biraz butceyi asiyor. Daha dusuge ses karti ve kulak üstü almak mi yoksa IEM mi?

Kulak ustu kesinlikle. Su kombinasyon iyi olabilir bak.

Kulaklik:

Ses karti olarak ikinci el FiiO DAC'lere bak derim. Hijyen sorunu olmaz kulaklik gibi. Kulakligi sifir al ama.

Hocam ikinci el hiçbir şey almayi sevmiyorum. Bu kulakligi besleyecek bir tane ses kartı atar mısınız? İkisini alıp geçeyim yordu bu konular beni. Bende sizi yordum. Bu kulaklık ile hangi uygulamayi kullanayim Dolby Atmos mu DTS mi vs hangisi iyidir? EQ gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Internetim bitti disarida yazamadim. Simdi mevzuya gelecek olursak, bunu alabilirsin. Dolby'i de DTS'yi de kullanma. Saf kulakligin sesini dinle once. Eq gerekli degil bana kalirsa. Frekans tepkisi vs. Duzgun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…