Bütçe
5.000-6.000 TL
EM6L'de 5 sürücü var. Fakat sürücü sayisi hiçbir seyi ifade etmiyor. EM6l iyi bir IEM. Oyun icin de muzik icin de iyi. Bütçe sanirim 7 civarina cikti. Kesinlikle alinir. Butcenin en iyi IEM'i. Yurt disi fiyat hesabi yaparsak, 5.300 TL yurt disinda. Türkiye'de 7.300 TL'ye yakin. Yani hemen hemen 2.000 TL farkla satiliyor. Yine de deger diyorum. Soylemeyi unuttum ikisi arasindaku fark; EA500lm daha parlak bir ses imzasina sahip ve daha bass agirlikli. Fakat EM6l daha temiz ses veriyor. Ikisi de iyi ses veriyir ama EM6l daha iyi. Butcenin 7.000 oldugunu bilsem EM6l onerirdim direkt.

Hocam bütçe 7000 değildi ama daha iyi oldugunu duydugum icin cikabilirim diye dusundum. Simdi asil soru şu. 7K bir IEM'e vermek mi, yoksa 10-12K DAC ile kulak üstü kulaklık almak mı? Önceki konuda attıgıniz Sennheiser ve ses kartı biraz butceyi asiyor. Daha dusuge ses karti ve kulak üstü almak mi yoksa IEM mi?

Hocam bütçe 7000 değildi ama daha iyi oldugunu duydugum icin cikabilirim diye dusundum. Simdi asil soru şu. 7K bir IEM'e vermek mi, yoksa 10-12K DAC ile kulak üstü kulaklık almak mı? Önceki konuda attıgıniz Sennheiser ve ses kartı biraz butceyi asiyor. Daha dusuge ses karti ve kulak üstü almak mi yoksa IEM mi?
Kulak ustu kesinlikle. Su kombinasyon iyi olabilir bak.

Kulaklik:

Ses karti olarak ikinci el FiiO DAC'lere bak derim. Hijyen sorunu olmaz kulaklik gibi. Kulakligi sifir al ama.

Kulak ustu kesinlikle. Su kombinasyon iyi olabilir bak.

Kulaklik:

Ses karti olarak ikinci el fiio DAC'lere bak derim. Hijyen sorunu olmaz kulaklık gibi. Kulakligi sifir al ama.

Hocam ikinci el hiçbir şey almayi sevmiyorum. Bu kulakligi besleyecek bir tane ses kartı atar mısınız? İkisini alıp geçeyim yordu bu konular beni. Bende sizi yordum. Bu kulaklık ile hangi uygulamayi kullanayim Dolby Atmos mu DTS mi vs hangisi iyidir? EQ gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikinci el hiçbir şey almayi sevmiyorum. Bu kulakligi besleyecek bir tane ses kartı atar mısınız? İkisini alıp geçeyim yordu bu konular beni. Bende sizi yordum. Bu kulaklık ile hangi uygulamayi kullanayim Dolby Atmos mu DTS mi vs hangisi iyidir? EQ gerekli mi?
Internetim bitti disarida yazamadim. Simdi mevzuya gelecek olursak, bunu alabilirsin. Dolby'i de DTS'yi de kullanma. Saf kulakligin sesini dinle once. Eq gerekli degil bana kalirsa. Frekans tepkisi vs. Duzgun.